Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

E-delavnica Sladki spomini (paket "rabim vse")

E-delavnica Sladki spomini (paket "rabim vse")

E-delavnica Sladki spomini je komplet materiala in video navodil za izdelavo čudovitega albumčka, za katerega sem prepričana, da ti bo zelo všeč. In še več, očaral bo vsakega, ki ga bo dobil v roke.

In ravno zato, se zna zgoditi, da si boš zaželela narediti še enega točno takega. Zato v tem paketu dobiš, poleg osnovne delavnice, tudi dodatni paket že v naprej pripravljenega materiala + paket lepil s katerimi bo sestavljanje albumčka "mala malica".

Tako boš lahko en albumček obdržala zase (in ga imela za naprej za mušter), drugega pa boš lahko podarili nekomu, ki ti veliko pomeni in jo/ga tako res prijetno presenetila.

Šifra: sladki-spomini-hocem-vse

Ni na zalogi

153,00 € 125,00 €

18% ceneje

Opis izdelka

  Podrobnosti

  Ali si vedela, da če želiš dejansko ohraniti spomine to najlažje narediš preko fotografij?

  Povej mi, kje shranjuješ svoje najljubše fotografije? Na Facebooku, Instagramu ali kar na telefonu? Je že res, da je to najbolj priročen način za shranjevanje, ko jih želiš pokazati prijateljem, a kaj ko se lahko hitro zgodi, da se telefon uniči ali izgubi in z njim tudi vse fotografije.

  Zato so fizične fotografije še vedno tiste, ki dejansko ohranijo spomine. In seveda, morajo biti lepo pospravljene v albumčke. In kaj je lepšega kot to, da so fotografije del ličnega albumčka, ki ga je vsakič znova tako prijetno odpreti ob skodelici toplega čaja in podoživljati lepe trenutke, ki so ujeti na fotografijah.

  S pomočjo tega paketa si boš lahko sedaj izdelala ličen albumček, v katerega boš lahko shranila spomine na svoje zimske dogodivščine.  Vsebina paketa:

  • vnaprej pripravljen in narezan ves papir in lepenka
  • že odtisnjene štampiljke
  • dodani nekateri izrezki
  • dodatni paket zgoraj naštetega materiala
  • močni obojestranski lepilni trak scor-tape
  • ATG lepilna pištola
  • moje najljubše tekoče lepilo
  • mini brošurca z navodili in linkom za dostop do e-delavnice
  • video navodila za izdelavo albuma (korak po koraku)  Uporaba paketa

  Za izdelavo albumčka boš potrebovala še močen obojestranski lepilni trak (priporočam scor-tape), navadni obojestranski lepilni trak in pa tekoče lepilo, če ga boš želela dodatno okrasiti z različnimi izrezki ali drugimi dodatki.

  Predlagam ti, da si video najprej v celoti ogledaš, da boš potem lažje sledila postopku in da bo izdelava albumčka veliko hitrejša. Potem pa si na svojo ustvarjalno mizico pripravi ves material, ki si ga dobila v kompletu, telefon ali računalnik z video navodili, potem pa samo še slediš navodilom in še predno se boš sploh zavedla, bo tvoj albumček gotov.

  Če bi želela izvedeti še več o tej simpatični novi e-delavnici, potem le pogumno klikni na spodnjo povezavo, kjer boš našla na dolgo opisano E-delavnico Sladki spomini.  << Želim izvedeti več o tej senzacionalni e-delavnici >>

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku
  1. 10/10 Mnenje napisal-a Urška

   Že prej sem ustvarjala albume, vendar sem se s to e-delavnico naučila res ogroooooomno veliiiiiiko novega. Marina skozi videje razlaga in soustvarja s tabo na jasen in razumljiv način. V naprej pripravljen material in vsi pripomočki so ti res v pomoč in ti olajšajo sledenje videjem. Pogrešam mogoče samo kakšen seznam z merami za nadaljnje ustvarjanje albumov. (Objavljeno 11. 02. 2020)

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku E-delavnica Sladki spomini (paket "rabim vse")