Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

E-delavnica Sladki spomini (osnovni paket)

E-delavnica Sladki spomini (osnovni paket)

E-delavnica Sladki spomini je komplet materiala in video navodil za izdelavo čudovitega albumčka, za katerega sem prepričana, da ti bo zelo všeč. In še več, očaral bo vsakega, ki ga bo dobil v roke.Tako si lahko albumček izdelaš zase, odlično pa bo izpadel tudi kot darilo za ljudi, ki ti res veliko pomenijo.

Šifra: sladki-spomini-osnovni

Ni na zalogi

79,00 € 59,00 €

25% ceneje

Opis izdelka

  Podrobnosti

  Ali si vedela, da če želiš dejansko ohraniti spomine to najlažje narediš preko fotografij?

  Povej mi, kje shranjuješ svoje najljubše fotografije? Na Facebooku, Instagramu ali kar na telefonu? Je že res, da je to najbolj priročen način za shranjevanje, ko jih želiš pokazati prijateljem, a kaj ko se lahko hitro zgodi, da se telefon uniči ali izgubi in z njim tudi vse fotografije.

  Zato so fizične fotografije še vedno tiste, ki dejansko ohranijo spomine. In seveda, morajo biti lepo pospravljene v albumčke. In kaj je lepšega kot to, da so fotografije del ličnega albumčka, ki ga je vsakič znova tako prijetno odpreti ob skodelici toplega čaja in podoživljati lepe trenutke, ki so ujeti na fotografijah.

  S pomočjo tega paketa si boš lahko sedaj izdelala ličen albumček, v katerega boš lahko shranila spomine na svoje zimske dogodivščine.  Vsebina paketa:

  • vnaprej pripravljen in narezan ves papir in lepenka
  • že odtisnjene štampiljke
  • dodani nekateri izrezki
  • mini brošurca z navodili in linkom za dostop do e-delavnice
  • video navodila za izdelavo albuma (korak po koraku)  Uporaba paketa

  Za izdelavo albumčka boš potrebovala še močen obojestranski lepilni trak (priporočam scor-tape), navadni obojestranski lepilni trak in pa tekoče lepilo, če ga boš želela dodatno okrasiti z različnimi izrezki ali drugimi dodatki.

  Predlagam ti, da si video najprej v celoti ogledaš, da boš potem lažje sledila postopku in da bo izdelava albumčka veliko hitrejša. Potem pa si na svojo ustvarjalno mizico pripravi ves material, ki si ga dobila v kompletu, telefon ali računalnik z video navodili, potem pa samo še slediš navodilom in še predno se boš sploh zavedla, bo tvoj albumček gotov.

  Če bi želela izvedeti še več o tej simpatični novi e-delavnici, potem le pogumno klikni na spodnjo povezavo, kjer boš našla na dolgo opisano E-delavnico Sladki spomini.  << Želim izvedeti več o tej senzacionalni e-delavnici >>

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku E-delavnica Sladki spomini (osnovni paket)