Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Gumijasta štampiljka za ozadje - diagonalne črte (Bold Diagonal Stripes)

Gumijasta štampiljka za ozadje - diagonalne črte (Bold Diagonal Stripes)

Štampiljka z motivom črt velikosti 15 x 15 cm, za izdelavo ozadja.

Šifra: MFT-BG-51

Na zalogi

16,97 € 9,97 €

41% ceneje

Opis izdelka

  Podrobnosti

  Rada izdelaš voščilnico sama od začetka do konca? Rada sama izdelaš svoj potiskan papir? S pomočjo te čudovite štampiljke z motivom mreže oz. žičnate ograje, je to čisto enostavno. Ker je velika kar 15 x 15 cm si lahko narediš celo tako velik potiskan papir v trenutku :) Kako?

  Štampiljko namaži s pomočjo barvne blazinice, akrilne barve, pokajoče barve,... nanjo položi papir in s prsti pogladiš po papirju da preneseš barvo iz blazinice na papir. Za najboljši efekt ti priporočam, da uporabiš gladek papir. Po uporabi štampiljko vedno dobro očisti, pri tem lahko uporabiš čistila ali pa samo vodo in bombažno krpo (odvisno od medija). Nato pa jo lahko še pobarvaš s pomočjo distress blazinic, markerjev ali polnil, akvarelnih barvic ali alkoholnih markerjev.

  Namig: Če se ti slučajno zdi, da nekateri odtiski niso jasni in taki kot si želiš, potem jo najprej namaži z Rangerjevo Archical Black jet blazinico pusti kakšno minuto da se posuši in dobro obriši s vlažno krpo. Tako bodo odtiski bolj jasni.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec My Favorite Things
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Gumijasta štampiljka za ozadje - diagonalne črte (Bold Diagonal Stripes)