Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Komplet izdelkov - Božanski paket papirčkov + BREZPLAČNA POŠTNINA

Komplet izdelkov - Božanski paket papirčkov + BREZPLAČNA POŠTNINA

Paket, ki ga moraš imeti. V kompletu dobiš kar 108 zimzelenih dizajnerskih papirjev, ki so obojestransko potiskani, torej skupno kar 52 različnih vzorčkov in barv. Velikost posameznega lista je 30,5 x 30,5 cm (12'' x 12'') ali 20,3 x 30,5 cm (8" x 12") ali 10,8 x 14,0 cm (4,25 " x 5,5") in gramature 190 g/m2, zato ga lahko uporabiš tudi pri malce večjih projektih kot je albumček ali škatlice.

Paket združije 6 izredno popularnih kolekcij Sweet Little Dots, Sweet Little Rainbow, Sweet Little Lines, Sweet Little Garden, Sladka Mala Princeska in Mali čarobni raj.+ ČASTIM TI TUDI POŠTNINO

Šifra: SMG2102/3

Na zalogi

53,01 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Papirji, ki so dobesedno obnoreli slovenske ustvarjalke in tudi marsikatera "neustvarjalna duša" si je na njih napasla učke. Verjamem, da bi želela imeti kar vse na enkrat, saj je težko izbrati samo enega ali dva. Ker pa vem, da je dodajanje v košarico enega po enega zelo zamudno in celo dolgočasno, sem ti pripravila posebni paket "Testni zajček", v katerem dobiš vse Mavelu dizajnerske papirje, ki so trenutno v prodaji posamezno. Torej po novem samo en klik in papirji so praktično že na poti k tebi.

  Paket se bo vseskozi spreminjal, saj se bo spreminjala tudi ponudba posameznih potiskanih papirjev. Trenutno v paketu Testni zajček dobiš naslednje papirje:

  ⭐️ celotno kolekcijo papirjev s pikicami - Sweet Little Dots (14 kos)
  ⭐️ celotno kolekcijo enobarvnih papirjev - Sweet Little Rainbow (6 kos)
  ⭐️ celotno kolekcijo Sweet Little baby (4 kos)
  ⭐️ celotno kolekcijo papirjev s črtami Sweet Little dots (2 kos)
  ⭐️ kolekcijo papirjev Sweet Little Garden (4 kos)
  ⭐️ kompletni paket papirjev Sladka mala princeska (48 kos)
  ⭐️ novi komplet papirjev Mali čarobni raj (30 kos)


  Vsakega papirja dobiš po 1 kos, kar je ravno dovolj, da jih stestiraš kateri so ti najljubši in za katere bi si naredila malce večjo zalogo. Posamezni papirji so obojestransko tiskani in velikosti 30,5 x 30,5 cm, papirji iz kompleta Sladka mala princeska so velikosti 20,3 x 30,5 cm, papirji iz kompleta Mali čarobni raj pa 10,8 x 14 cm in oba paketa sta prav tako obojestransko potiskana. Zato ti bodo prišli prav praktično za vsako priložnost. Od voščilnic, kuvertic, škatlic do albumčkov in še bi lahko naštevala.


  Ker v kompletu dobiš kar 108 obojestransko potiskanih papirjev, sem ti pripravila nekaj idej, kako vse jih lahko uporabiš :)


  Nekaj zabavnih idej za uporabo:

  • Če želiš voščilnici dodati pikico na i, jih uporabi tako, da jih uporabiš kot "obrobo" na voščilnici
  • S pomočjo rezalnih šablonic izreži izrezek, ki bo dal popoln element na voščilnici
  • Uporabiš jih lahko tudi kot ozadje voščilnice, kateremu dodaš le še nekaj izrezkov ali odtiskov
  • Ker je papir obojestransko potiskan, zelo lepo izpade tudi na škatlicah in kuvertah
  • V kombinaciji z drugimi Mavelu papirji, lahko z njimi izdelaš čudovite albumčke, kateri bodo varovali nepozabne spomine ujete v fotografije


  Za še lažjo uporabo, sem ti pripravila tudi 3 uporabne nasvete:

  Nasvet #1

  Za dodatno globino in iskrivost, lahko papir posenčiš z barvnimi blazinicami. Lahko uporabiš zelo podobne odtenke s katerimi boš papirjem dodala malce globine. Če si bolj ljubiteljica Shabby Chic stila, jih lahko senčiš z belo akrilno barvo. Če pa želiš bolj vintage različico, pa uporabi bolj rjave tone.

  Nasvet #2

  Za rezanje potiskanega papirja ti priporočam uporabo rezalnika, saj boš tako najenostavnejše papir odrezala natančno in naravnost. Pa še zelo hitro :)

  Nasvet #3

  Če želiš, da se ti del odtiska sklada s papirjem, oz. da izgleda kot da si ga sama tako zabavno pobarvala, potem to narediš takole. Na potiskan papir odtisneš štampiljko in izrežeš samo del odtiska, ki ga prilepiš na drugi (enak) odtisek, ki pa je odtisnen na bel papir.

  Za malce lažjo predstavo (beri na prikazano na papirju): Štampiljko z deklico odtisneš na potiskan papir in nato izrežeš ven samo oblekico. Isto deklico še enkrat odtisneš, tokrat na bel papir. Na odtis oblekice prilepiš oblekico izrezano iz papirja, ostali del odtiska pa pobarvaš z željeno tehniko. In na tak način dobiš lepo punčko z vzorčasto oblekico.

  Vsi papirji Mavelu so oblikovani in tiskani v Sloveniji na brezlesni papir.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Komplet izdelkov - Božanski paket papirčkov + BREZPLAČNA POŠTNINA