Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Komplet papirjev - Mali čarobni raj

Komplet papirjev - Mali čarobni raj

Komplet papirjev, ki je tako vsestransko uporaben, da je takoj osvojil srca slovenskih ustvarjalk. Čeprav nosi ime Mali čarobni raj, ni v resnici nič kaj majhen, saj v njem najdeš kar 30 različnih vozrcev dizajnerskega papirja (vsakega vzorčka po 2 kos). Paket pa je sestavljen tako, da je primeren za res čisto vse priložnosti... Celo moške voščilnice si boš lahko izdelala z njegovo pomočjo.

Velikost posameznega lista je 10,8 x 14,0 cm (4,25'' x 5,5''), kar je ravno prav za voščilnice velikosti A2. Gramatura je kar 190 g/m2 in ti omogoča lepo stabilnost in kvaliteto voščilnice.

V kompletu dobiš kar 30 obojestransko potiskanih dizajnerskih papirjev, v 30 različnih vzorčkih (vsak vzorec po 2 lista) + bonus papir, ki se skriva na notranji strani platnice.

Šifra: SMG-2102

Na zalogi

6,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Če smo poštene, bomo papirčkarice brez papirjev težko ustvarjale... Ker konec koncev smo papirčkarice ane :) Le kdo ne obožuje čudovitih vzorčkov na potiskanem papirju.

  Če imaš rada umazane prste, potem si zagotovo barvni papir narediš tudi sama. Če pa spadaš bolj v kategorijo tistih, ki imajo rade svoje prste med ustvarjanjem čiste kolikor dolgo lahko, potem verjetno pogosto posežeš po potiskanih papirjih ali enobarvnih kartonih.

  Kolekcija dizajnerskih papirjev Mali čarobni raj je takoj osvojila srca mnogih ustvarjalk in sigurna sem, da bo tudi tvojega (če ga seveda že ni :)) Papirji iz te dizajnerske kolekcije Mali čarobni raj so oblikovani tako, da se med seboj lepo ujemajo, ne glede na to, kateri papir želiš med seboj skombinirati.

  Komplet res nosi ime Mali čarobni raj, a je veliko več mali, saj boš v njem našla kar 30 različnih vzorčkov za čisto vse priložnosti. Pa naj bo to za rojstni dan, poroko, otroško voščilnico, ali pa voščilnico kar tako za lepši dan. In kar je posebnost tega paketa pa je to, da v njemu najdeš tudi vzorčke, ki jih lahko uporabiš tudi na moških voščilnicah. Pa kar brez skrbi, da bi ti ostajali. Oblikovani so tako, da v kolikor moških voščilnic ne delaš, bodo izredno lepo izpadli tudi na voščilnicah za punce.

  V kompletu najdeš vzorčke, ki so že sami po sebi zadostni in nanje lahko samo še odtisneš kakšen napis in jih nato prilepiš na osnovo. Nekaj jih je tudi takih, ki v sebi skrivajo tudi napis, tako da jih praktično lahko samo prilepiš na osnovo in podariš naprej, kar nekaj pa jih je tudi zelo nevtralnih, tako da jih lahko uporabiš samostojno ali pa v kombinaciji z ostalimi papirji iz seta.


  In da bo ustvarjanje še bolj zabavno in iskrivo, jih lahko skombiniraš tudi z ostalimi Mavelu papirji, saj se barve in vzorčki zelo lepo ujemajo tudi med različnimi Mavelu kolekcijami.

  Ker so pastelne barve, lahko iz njih izdelaš nežne voščilnice. Če pa si bolj ljubiteljica močnih barv, pa jih lahko skombiniraš z izrezki ali odtiski v močnejših odtenkih.

  Nekaj zabavnih idej za uporabo:

  • S papirji s pikicami dodaj pikico na i voščilnici, tako da jih uporabiš kot "obrobo" na voščilnici
  • S pomočjo rezalnih šablonic izreži izrezek, ki bo dal popoln elemnt na voščilnici
  • Uporabiš pa jih tudi kot ozadje voščilnice, ki mu dodaš le še nekaj izrezkov ali odtiskov
  • Ker je papir obojestransko potiskan, pa zelo lepo izpade tudi na škatlicah
  • V kombinaciji z drugimi papirji s pikicami ali enobarvnimi papirji, pa z njimi lahko izdelaš čudovite albumčke.


  Za še lažjo uporabo, sem ti pripravila tudi 3 uporabne nasvete:

  Nasvet #1

  Za dodatno globino in iskrivost, lahko papir posenčiš z barvnimi blazinicami. Lahko uporabiš zelo podobne odtenke ali pa če želiš bolj vintage različico pa lahko uporabiš tudi bolj rjave tone.

  Nasvet #2

  Za rezanje potiskanega papirja ti priporočam uporabo rezalnika, ker boš na tak način sam papir odrezala natančno in naravnost. Pa še zelo hitro :)

  Nasvet #3

  Če želiš imeti del papirja na odtisku štampiljke, da izgleda, kot da si ga sama tako zabavno pobarvala, potem to narediš takole. Na potiskan papir odtisneš štampiljko in izrežeš samo del odtiska, ki ga prilepiš na drugi (enak) odtisek, ki pa je odtisnen na bel papir.

  Za malce več predstave: Štampiljko z deklico odtisneš na potiskan papir in nato izrežeš ven samo oblekico, ki jo potem prilepiš na drug odtisek iste štampiljke, ki pa si jo odtisnila na bel papir. In na tak način dobiš lepo oblekico z vzorčkom.

  Vsi papirji Mavelu so oblikovani in tiskani v Sloveniji na brezlesni in certificiran papir.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Komplet papirjev - Mali čarobni raj