Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Komplet papirjev - Mali sladki pasteli

Komplet papirjev - Mali sladki pasteli

Komplet papirjev, ki je zaradi nežnosti vzorcev in skrbno izbranih pastelnih barv zelo vsestransko uporaben. Celo tako, da je takoj osvojil srca slovenskih ustvarjalk. Oblikovan je tako, da ga boš lahko uporabljala za voščilnice v vseh letnih časih, od voščilnic z rožicami, takih z jesenskimi motivi pa vse do božičnih voščilnic. In ker vsebuje tudi bolj nevtralne barve, ga lahko uporabiš tudi pri izdelavi moških voščilnic.

V kompletu boš našla dva vzorca (gingham vzorec na eni strani in tanke črte na drugi strani), ki sta bila izbrana zaradi svoje vsestranke uporabnosti, saj ju je zelo enostavno kombinirati na voščilnice. Pa naj si bo to samo kot obroba ali pa da zavzame večji del voščilnice.

Velikost posameznega lista je 15,24 x 15,24 cm (6'' x 6''), kar je ravno prav za izdelavo tradicionalnih voščilnic različnih velikosti. Gramatura je kar 190 g/m2 in ti omogoča lepo stabilnost in kvaliteto voščilnice.

V kompletu dobiš 24 obojestransko potiskanih dizajnerskih papirjev, v 16 različnih vzorčkih (vsak motiv se ponovi 3x) + bonus papir, ki se skriva na notranji strani platnice.

Šifra: MSP-2021*

Na zalogi

7,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Če smo poštene, bomo papirčkarice brez papirjev težko ustvarjale... Ker konec koncev smo papirčkarice ane :) Le kdo ne obožuje čudovitih vzorčkov na potiskanem papirju.

  Če imaš rada umazane prste, potem si zagotovo barvni papir narediš tudi sama. Če pa spadaš bolj v kategorijo tistih, ki imajo rade svoje prste med ustvarjanjem čiste kolikor dolgo lahko, potem verjetno pogosto posežeš po potiskanih papirjih ali enobarvnih kartonih.

  Kolekcija dizajnerskih papirjev Mali sladki pasteli je takoj osvojila srca mnogih ustvarjalk in sigurna sem, da bo tudi tvojega (če ga seveda že ni :)) Papirji iz te dizajnerske kolekcije so oblikovani tako, da se med seboj lepo ujemajo, ne glede na to, kateri papir želiš med seboj skombinirati.

  Komplet nosi ime Mali sladki pasteli, a če sklepaš po njegovi vsestranski uporabnosti, ni nič kaj mali. Saj so vzorčki in barve izbrani skrbno in z mislijo, da jih lahko uporabiš skozi celo leto. Pa naj bo to za rojstni dan, poroko, otroško voščilnico, ali pa voščilnico kar tako za lepši dan in tudi na božično-novoletnih voščilnicah se bodo odlično odrezali. Ker v kompletu najdeš tudi nekaj bolj nevtravlnih barv, jih lahko uporabiš tudi na moških in fantovskih voščilnicah.

  In da bo ustvarjanje še bolj zabavno in iskrivo, jih lahko skombiniraš tudi z ostalimi Mavelu papirji, saj se barve in vzorčki zelo lepo ujemajo tudi med različnimi Mavelu kolekcijami.

  Ker so pastelne barve, lahko iz njih izdelaš nežne voščilnice. Če pa si bolj ljubiteljica močnih barv, pa jih lahko skombiniraš z izrezki ali odtiski v močnejših odtenkih.

  Nekaj zabavnih idej za uporabo:

  • S papirji dodaj pikico na i voščilnici, tako da jih uporabiš kot "obrobo" na voščilnici
  • S pomočjo rezalnih šablonic izreži izrezek, ki bo dal popoln element na voščilnici
  • Uporabiš pa jih tudi kot ozadje voščilnice, ki mu dodaš le še nekaj izrezkov ali odtiskov
  • Ker je papir obojestransko potiskan, pa zelo lepo izpade tudi na škatlicah
  • V kombinaciji z drugimi dizajnerskimi Mavelu papirji, pa z njimi lahko izdelaš čudovite mini albumčke.


  Za še lažjo uporabo, sem ti pripravila tudi 3 uporabne nasvete:

  Nasvet #1

  Za dodatno globino in iskrivost, lahko papir posenčiš z barvnimi blazinicami. Lahko uporabiš zelo podobne odtenke ali pa če želiš bolj vintage različico pa lahko uporabiš tudi bolj rjave tone.

  Nasvet #2

  Za rezanje potiskanega papirja ti priporočam uporabo rezalnika, ker boš na tak način sam papir odrezala natančno in naravnost. Pa še zelo hitro :)

  Nasvet #3

  Če želiš imeti del papirja na odtisku štampiljke, da izgleda, kot da si ga sama tako zabavno pobarvala, potem to narediš takole. Na potiskan papir odtisneš štampiljko in izrežeš samo del odtiska, ki ga prilepiš na drugi (enak) odtisek, ki pa je odtisnen na bel papir.

  Za malce več predstave: Štampiljko z deklico odtisneš na potiskan papir in nato izrežeš ven samo oblekico, ki jo potem prilepiš na drug odtisek iste štampiljke, ki pa si jo odtisnila na bel papir. In na tak način dobiš lepo oblekico z vzorčkom.

  Vsi papirji Mavelu so oblikovani in tiskani v Sloveniji na brezlesni in certificiran papir.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Komplet papirjev - Mali sladki pasteli