Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Komplet papirjev Mavelu - črno belo (Simply Just Black & White)

Komplet papirjev Mavelu - črno belo (Simply Just Black & White)

Papir, ki je takoj osvojil srca slovenskih ustvarjalk, saj je tako vsestransko uporaben. Črna in bela sta večno moderni in tako enostavno ju je kombinirati z ostalimi barvami. Velikost posameznega lista je 30,5 x 30,5 cm (12'' x 12'') in gramature 190 g/m2 (črn papir ima gramaturo 250 g/m2), zato jih lahko uporabiš tudi pri malce večjih projektih (npr. albumčku).

V kompletu dobiš skupno kar 20 listov, od tega jih je 10 obojestransko potiskanih (5 črnih in 5 belih papirjev s pikicami), 5 belih in 5 črnih papirjev (ki so tudi malce debelejši in jih lahko uporabiš tudi kot osnovo za voščilnico).

Šifra: SLD1901

Na zalogi

9,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Če smo poštene, bomo papirčkarice brez papirjev težko ustvarjale... Ker konec koncev smo papirčkarice ane :) Le kdo ne obožuje čudovitih vzorčkov na potiskanem papirju.

  Če imaš rada umazane prste, potem si zagotovo barvni papir narediš tudi sama. Če pa spadaš bolj v kategorijo tistih, ki imajo rade svoje prste med ustvarjanjem čiste kolikor dolgo lahko, potem verjetno pogosto posežeš po potiskanih papirjih ali enobarvnih kartonih.

  Črno bela kolekcija papirjev je takoj osvojila srca mnogih ustvarjalk in sigurna sem, da bo tudi tvojega (če ga seveda že ni :)) Papirji iz te kolekcije so oblikovani tako, jih lahko uporabiš v središču svojega izdelka, ali pa le kot drobni dodatek h ostalim papirjem. Ker so papirji v črno beli kombinaciji, jih lahko kombiniraš praktično s katerimi koli papirji in bo vedno izpadlo lepo, še posebno če upoštevaš pravilo manj je več :)


  In da bo ustvarjanje še bolj zabavno in iskrivo, jih lahko skombiniraš z ostalimi Mavelu papirji, saj se barve in vzorčki zelo lepo ujemajo tudi med različnimi Mavelu kolekcijami.

  Ker so črne in bele barve, lahko iz njih izdelaš bolj nežne, kjer jih uporabiš samo kot mali dodatek, za poživitev voščilnice. Če pa si bolj ljubiteljica močnih barv, pa jih lahko skombiniraš z izrezki ali odtiski v močnejših odtenkih in tako dobiš bolj prodorne voščilnice.

  Nekaj zabavnih idej za uporabo:

  • S papirji s pikicami dodaj pikico na i voščilnici, tako da jih uporabiš kot "obrobo" na voščilnici
  • S pomočjo rezalnih šablonic izreži izrezek, ki bo dal popoln element na voščilnici
  • Uporabiš pa jih tudi kot ozadje voščilnice, ki mu dodaš le še nekaj izrezkov ali odtiskov
  • Ker je papir obojestransko potiskan, pa zelo lepo izpade tudi na škatlicah
  • V kombinaciji z drugimi papirji s pikicami ali enobarvnimi papirji, pa z njimi lahko izdelaš čudovite albumčke.


  Za še lažjo uporabo, sem ti pripravila tudi 3 uporabne nasvete:

  Nasvet #1

  Za dodatno globino in iskrivost, lahko papir posenčiš z barvnimi blazinicami. Lahko uporabiš zelo podobne odtenke ali pa če želiš bolj vintage različico pa lahko uporabiš tudi bolj rjave tone.

  Nasvet #2

  Za rezanje potiskanega papirja ti priporočam uporabo rezalnika, ker boš na tak način sam papir odrezala natančno in naravnost. Pa še zelo hitro :)

  Nasvet #3

  Če želiš imeti del papirja na odtisku štampiljke, da izgleda, kot da si ga sama tako zabavno pobarvala, potem to narediš takole. Na potiskan papir odtisneš štampiljko in izrežeš samo del odtiska, ki ga prilepiš na drugi (enak) odtisek, ki pa je odtisnen na bel papir.

  Za malce več predstave: Štampiljko z deklico odtisneš na potiskan papir in nato izrežeš ven samo oblekico, ki jo potem prilepiš na drug odtisek iste štampiljke, ki pa si jo odtisnila na bel papir. In na tak način dobiš lepo oblekico z vzorčkom.

  Vsi papirji Mavelu so oblikovani in tiskani v Sloveniji na brezlesni papir.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Komplet papirjev Mavelu - črno belo (Simply Just Black & White)