Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Komplet pobarvank - Kar tako, za lepši dan (2+1 gratis)

Komplet pobarvank - Kar tako, za lepši dan (2+1 gratis)

Čudovit komplet kartic pobarvank s čudovitimi pomladnimi motivi, s katerimi si boš lahko izdelala kar 40 voščilnic.

Še posebej prav ti bodo prišle, če doma nimaš vseh ustvarjalnih pripomočkov, pa bi vseeno želela svoje prijateljice in bližnje razveseliti z ročno izdelano voščilnico. Lahko za kakšno posebno priložnost, ali pa kar tako, za lepši dan.

V paketu dobiš 40 kartončkov velikosti 4,25 x 5,5 inch (108 x 14,0 cm), v 8 cvetličnih motivih, kateri pa so oblikovani tako, da lahko nanje potem še dodatno odtisneš svoje najljubše napise in jih tako res personaliziraš po svojih željah.

Pobarvanke so natisnjene na 250 g papir, ki je primeren za barvanje z barvicami ali navadnimi flumastri.

In kar je najboljše, v tej ponudbi plačaš 2 paketka, enega pa ti podarim jaz in do nedelje, 4.4.2021 ti častim tudi poštnino.

Šifra: pobarvanka-za lepsi dan-prazna 2+1

Na zalogi

38,91 € 25,94 €

33% ceneje

Opis izdelka

  Podrobnosti

  Z nakupom teh kartic pomagaš delati lepši svet na več nivojih, še posebno, če se boš odločila z njimi polepšati dan svojim bližnjim.

  Vse motive, ki jih najdeš na karticah je narisala priznana slovenska ilustratorka Jana Fak, samo postavitev na karticah pa je pripravila Marina Vesel, ki si je tekom 11ih let nabrala ogromno izkušenj pri izdelavi voščilnic.

  Oblikovane so bile z mislijo na to, da bodo voščilnice izpadle čudovito tako v primeru, da se jih pobarva, kot tudi če ostanejo črno bele, ali pa če se pobarva samo kakšen del kartice in za pikico na i odtisne svoj najljubši verz, ali pa samo napis vse najboljše :)

  Med motivi najdeš od zelo enostavnih, kateri ne potrebujejo veliko barvanja, pa do takih ki so že malo bolj kompleksni in boš lahko preko njih izrazila svojo kreativno dušo. Enostavnejši motivi pa so primerni tudi za otroško barvanje in preverjeno lahko povem, da sta jih za svoje vzeli tudi Loti (5 let) in Liza (7 let), ki sta se njihovega barvanja lotili z velikim navdušenjem.

  Kartice s pobarvanko so velikosti 10,8 x 14,0 cm, v kompletu pa dobiš kar 40 kartic v 8 motivih (vsakega motiva po 5 kos). Oblikovane so tako, da je na njih dovolj prostora, da lahko nanje odtisneš svoj najljubši verz, lahko pa jih celo skombiniraš z živalicami.

  Za izdelavo takega kompleta pobarvank za voščilnice sem se odločila predvsem zato, ker živimo v tem posebnem času, v katerem smo se znašli, in se vsak dan bolj zavedamo koliko prijaznost, toplina in drobna pozornost dejansko pomenijo. Upam, da se zavedaš, da imaš kot ustvarjalka ogromno moč, saj lahko vse to deliš naprej z eno samo voščilnico, ki si jo izdelala sama, iz srca.

  Ker mogoče je res iz mode pošiljati voščilnice po pošti, ampak zamisli si sedaj, kaj ponavadi dobiš v poštnem nabiralniku? Če ugibam, bi rekla, da reklame in položnice.

  Zdaj pa si predstavljaj, da te enkrat za spremembo poleg reklam in položnic v poštnem nabiralniku pričaka tudi čisto pravo pravcato pismo, v njem pa čudovita voščilnica, za katero si je nekdo vzel čas in jo izdelal.

  Pa mi povej…

  Iskreno in po pravici…

  Bi ti bilo to všeč? Bi ti bilo všeč, da bi te nekdo tako lepo presenetil?

  Jaz vem, da bi meni bilo zelo in če je bi bilo všeč meni in tebi, potem bi bilo gotovo še komu drugemu. In veš kaj je najboljše? Da imaš vso moč v svojih rokah in lahko že danes izdelaš čudovito voščilnico za svojo prijateljico in jo z njo presenetiš v poštnem nabiralniku. Sigurna sem, da se je bo zelo razveselila.

  In ker se zavedam dejstva, da bi marsikdo rad poslal svoje unikatne voščilnice, nima pa vseh pripomočkov zanje, sem se odločila razviti takšen paket pobarvank za voščilnice, s katerimi lahko sedaj vsak, ki ima doma barvice, izdela čudovite voščilnice in z njimi razveseli svoje bližnje in prijatelje.

  Pa še nekaj.

  Ker je celoten paket zapakiran v priročni škatlici, ti jih ni potrebno vseh porabiti na enkrat. Lahko jih nekaj tudi prihraniš za drugič, saj bodo v tej škatlici pridno počakale do naslednjič, ko jih boš želela uporabiti in z njimi nekomu polepšati dan. Zaradi svoje priročnosti, pa ti tudi ne bo vzelo veliko prostora.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Komplet pobarvank - Kar tako, za lepši dan (2+1 gratis)