Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Komplet pobarvank - Ta svet je lep z dobrodelno noto

Komplet pobarvank - Ta svet je lep z dobrodelno noto

Čudovit komplet kartic pobarvank s čudovitimi motivi, ki so bili oblikovani tako, da vlivajo upanje in moč in s katerimi boš zagotovo polepšala dan marsikomu.

Še posebej prav ti bodo prišle, če doma nimaš vseh ustvarjalnih pripomočkov, pa bi vseeno želela svoje prijateljice in bližnje razveseliti z ročno izdelano voščilnico. Lahko za kakšno posebno priložnost, ali pa kar tako, za lepši dan.

V paketu dobiš 40 kartončkov velikosti 4 x 5,25 inch (10,2 x 13,3 cm), v 8 čudovitih motivih. Vsak motiv pa se ponovi kar 5x.

Pobarvanke so natisnjene na 250 g papir, ki je primeren za barvanje z barvicami ali navadnimi flumastri.

Z nakupom pobarvank pa tudi prispevaš 2,5 eur, ki jih bomo podarili organizaciji Lunina Vila.

Šifra: MVL-004-004

Na zalogi

12,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Fantastičen komplet s katerim ne samo, da boš izdelala čudovite voščilnice, pomagal ti bo tudi do boljšega počutja, saj je znanstveno dokazano, da ima barvanje zelo veliko pozitivnih učinkov na naše telo. Med drugim pomaga pri krepitvi koncentracije, krepi povezavo med možgani in očmi, pomaga pa tudi pri kreativnosti. Dokazano je celo, da se med barvanjem sproščajo podobni procesi kot pri meditaciji, kar nam posledično pomaga odpravljati negativne misli, anksioznost in stres.

  Poleg tega pa boš s svojim izdelkom lahko razveselila svoje bližnje in tako naredila dvojno oz. trojno "dobro delo", a veš o tem ti povem nekaj vrstic nižje.

  Vse motive, ki jih najdeš na karticah je narisal talentiran mladi ilustrator Andrej Hvastja, samo postavitev na karticah pa je pripravila Marina Vesel, ki si je tekom 11ih let nabrala ogromno izkušenj pri izdelavi voščilnic.

  Oblikovane so bile z mislijo na to, da bodo voščilnice izpadle čudovito tako v primeru, da se jih pobarva, kot tudi če ostanejo črno bele, ali pa če se pobarva samo kakšen del kartice in za pikico na i prilepi na dodatni potiskan papir. Lahko pa se jih enostavno pusti tudi take kot so in na zadnjo stran napišeš posvetilo osebi, ki jih želiš kartico podariti.

  Med motivi najdeš od zelo enostavnih, kateri ne potrebujejo veliko barvanja, pa do takih ki so že malo bolj kompleksni in boš lahko preko njih izrazila svojo kreativno dušo. Enostavnejši motivi pa so primerni tudi za otroško barvanje in preverjeno lahko povem, da sta jih za svoje vzeli tudi Loti (5 let) in Liza (7 let), ki sta se njihovega barvanja lotili z velikim navdušenjem.

  Kartice s pobarvanko so velikosti 10,2 x 13,3 cm, v kompletu pa dobiš kar 40 kartic v 8 motivih (vsakega motiva po 5 kos).

  Za izdelavo takega kompleta pobarvank za voščilnice sem se odločila predvsem zato, ker živimo v tem posebnem času, v katerem smo se znašli, in se vsak dan bolj zavedamo koliko prijaznost, toplina in drobna pozornost dejansko pomenijo. Upam, da se zavedaš, da imaš kot ustvarjalka ogromno moč, saj lahko vse to deliš naprej z eno samo voščilnico, ki si jo izdelala sama, iz srca.

  Ker mogoče je res iz mode pošiljati voščilnice po pošti, ampak zamisli si sedaj, kaj ponavadi dobiš v poštnem nabiralniku? Če ugibam, bi rekla, da reklame in položnice.

  Zdaj pa si predstavljaj, da te enkrat za spremembo poleg reklam in položnic v poštnem nabiralniku pričaka tudi čisto pravo pravcato pismo, v njem pa čudovita voščilnica, za katero si je nekdo vzel čas in jo izdelal.

  Pa mi povej…

  Iskreno in po pravici…

  Bi ti bilo to všeč? Bi ti bilo všeč, da bi te nekdo tako lepo presenetil?

  Jaz vem, da bi meni bilo zelo in če je bi bilo všeč meni in tebi, potem bi bilo gotovo še komu drugemu. In veš kaj je najboljše? Da imaš vso moč v svojih rokah in lahko že danes izdelaš čudovito voščilnico za svojo prijateljico in jo z njo presenetiš v poštnem nabiralniku. Sigurna sem, da se je bo zelo razveselila.

  In ker se zavedam dejstva, da bi marsikdo rad poslal svoje unikatne voščilnice, nima pa vseh pripomočkov zanje, sem se odločila razviti takšen paket pobarvank za voščilnice, s katerimi lahko sedaj vsak, ki ima doma barvice, izdela čudovite voščilnice in z njimi razveseli svoje bližnje in prijatelje.

  Pa še nekaj.

  Ker je celoten paket zapakiran v priročni škatlici, ti jih ni potrebno vseh porabiti na enkrat. Lahko jih nekaj tudi prihraniš za drugič, saj bodo v tej škatlici pridno počakale do naslednjič, ko jih boš želela uporabiti in z njimi nekomu polepšati dan. Zaradi svoje priročnosti, pa ti tudi ne bo vzelo veliko prostora.


  In čisto za konec še tole...

  Z nakupom teh kartic pomagaš delati lepši svet na več nivojih. Ker z barvanjem razveseliš sebe, v svet lažje širiš pozitivno energijo, s svojim izdelkom polepšaš dan sočloveku in z nakupom pobarvank pomagaš tudi otrokom v stiski.

  Z nakupom kompleta pobarvank Ta svet je lep daruješ tudi 2,5 eur, ki jih bomo podarili organizaciji Lunina Vila, ki pomaga otrokom v stiski in tako prispevali k brezplačni pomoči za otroke v stiski, katerih starši terapij za svoje sončke žal ne morejo privoščiti. In tako bomo s skupnimi močmi pomagali nazaj narisati nasmeh na obraz otrok in jim pomagali do veliko lepše prihodnosti, kot bi jo imeli sicer brez naše pomoči.

  Zato hvala, ker s svojim nakupom prispevaš k boljšemu in lepšemu svetu!


Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Komplet pobarvank - Ta svet je lep z dobrodelno noto