Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Kvadratna okenca za tresočke (Gift Shaker Pouches)

Kvadratna okenca za tresočke (Gift Shaker Pouches)

Komplet plastičnih okenc za tresočke, celotna velikost je 5,9 x 5,9 cm, posamezna okenca pa so velika 2,7 x 2,7 cm, 10 kos.

Šifra: MFT-SUPPLY-4016

Na zalogi

Samo še 1 na zalogi

4,47 € 2,67 €

40% ceneje

Opis izdelka

  Podrobnosti

  Tresočke so trenutno velik trend pri izdelavi voščilnic. Tako v Sloveniji kot tudi v tujini. S temi plastičnimi prozornimi okenci jih je zelo enostavno izdelati in še noro dobro izpadejo :) In ker so novost na trgu, so še toliko bolj zanimive, kot običajne tresočke s plastično folijo.

  Navodila za uporabo:

  Iz osnovnega papirja, ki ga želiš imeti na ozadju voščilnice, najprej izreži krog premera 5,1 cm. To lahko narediš s pomočjo rezalne šablonice ali pa ustvarjalnega nožka. Potem pa v tako pripravljeno odprtino vstaviš plastičen okenček, ki ga po robovih zalepiš, da se ne bo slučajno premaknil in bi iz njega lahko padlo polnilo za tresočke. Vanj iz zadnje strani streseš polnilo za tresočke in zapreš z papirjem, ki ga lahko prilepiš s tekočim ali obojestranskim lepilom. In tresočka je pripravljena samo še za okrasitev :)

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec My Favorite Things
Mnenja o izdelku
  1. Navdušena Mnenje napisal-a Simona

   Okenca za tresočke so mi prišla zelo prav pri izdelavi voščilnice za vnučkin prvi rojstni dan. Koliko veselja je imela pri šekljanju voščilnice in "premetavanju" polnil v okencih. Toplo priporočam nakup. (Objavljeno 27. 07. 2018)

  2. Odlično Mnenje napisal-a Mojca

   Tale okenca so super pogruntavščina, ker lahko z njimi naredim zabaveno voščilnico z motivom darilca in v okenca dam različna polnila za tresočke in sem brez skrbi, da bi se pomešala med seboj. (Objavljeno 27. 07. 2018)

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Kvadratna okenca za tresočke (Gift Shaker Pouches)