Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Magnetne plošče za rezalne šablonice

Magnetne plošče za rezalne šablonice

Odlična rešitev za shranjevanje rezalnih šablonic. In ker je magnetna plošča prilepljena na karton, ki ima na zadnji strani potisk pikic, so plošče tudi izredno stabilne in primerne za vertikalno shranjevanje.

V kompletu dobiš 5 kos magnetnih plošč, velikosti 21,6 x 28,0 cm (8,5" x 11").

Šifra: LF2143

Na zalogi

31,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Doma imaš precej rezalnih šablonic in ti počasi zmanjkuje prostora za njihovo shranjevanje. Hej, te čisto razumem! Le kako bi se lahko uprla vsej čudoviti ponudbi na tržišču?

  Zato pa so pri Lawn Fawn prišli do fantastične rešitve. Izdelali so magnetne plošče, ki so malček večje od A4 formata in lahko tako nanje shraniš res veliko šablonic. Pri njih mi je najboljše to, da so magnetne plošče prilepljene na lepenko in so zato precej trdne. In še nekaj! Zadnja stran je potiskana s pikicami, tako da ti ni potrebno gledati grde lepenke, ko iščeš svojo najljubšo šablonico.

  Da bo njihova uporaba kar se da efektivna, sem ti pripravila še nekaj nasvetov:

  Nasvet #1:

  Sama na te plošče shranjujem samo šablonice, ki jih redno uporabljam oz. šablonice, ki jih želim uporabiti pri naslednjem projektu, saj so tako vedno pri roki in mi jih ni potrebno iskati po celotni zbirki šablonic.

  Nasvet #2:

  Ker je plošča precej velika, jo lahko tudi prerežeš na pol (uporabi ustvarjalni nož, podlogo in ravnilo s kovinskim robom) in tako iz enega kompleta dobiš 10 manjših plošč, ki bodo bolj prijazne za shranjevanje, poleg tega pa bodo šablonice na njih bolj pregledne, saj bo oko iskalo med manj šablonicami na manjši površini.

  Nasvet #3:

  Plošče lahko shraniš vertikalno, tako da jih postaviš v škatlo primerne velikosti. Tako bo "listanje" in iskanje prave šablonice bolj priročno in tudi hitrejše.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Lawn Fawn
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Magnetne plošče za rezalne šablonice