Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Mega komplet papirjev - Classic White

Mega komplet papirjev - Classic White

Papir, ki ga moraš imeti v svoji zbirki. Izredno popularen in vedno modern papir s pikicami, ki ima na eni strani natisnjene bolj drobne pikice, na drugi strani pa te bodo razveselile malce večje. Velikost posameznega lista je 30,5 x 30,5 cm (12'' x 12'') in gramature 190 g/m2, zato ga lahko uporabiš tudi pri malce večjih projektih (npr. albumčku).

V kompletu dobiš kar 25 listov istega papirja.

Šifra: SLD1711-mega

Na zalogi

24,25 € 15,97 €

34% ceneje

Opis izdelka

  Podrobnosti

  Mi dovoliš par vprašanj?

  • Kolikokrat se ti je že zgodilo, da si imela v glavi res lep albumček, pa si ga na koncu morala spremeniti, ker bi drugače prišel strošek papirja prevelik?
  • Se tudi tebi zdi super, ko kupiš komplet papirjev in te tako pride cena na list papirja veliko nižja, kot če bi kupovala papirje posamezno? Toda koliko papirjev iz kompleta potem dejansko, ostali pa čakajo na boljše čase?
  • Si tudi ti zbirateljica vsakega malega koščka papirja, da le prihraniš vsaj nekaj denarja na papirju? Pa čeprav imaš teh koškov na koncu toliko, da ti delajo le napoto v tvojem ustvarjalnem kotičku in jih le redkogdaj dejansko uporabiš?

  Si na vsaj eno vprašanje odgovorila z ja? Jp, nisi edina, ki se srečuje s takimi izzivi. Te čisto razumem, saj je tudi moj kotiček poln drobnih ostankov, ki bodo prav prišli pri izrezkih, ki pa na koncu po mesecih poležavanja po vseh kotih pristanejo v košu za smeti.

  Zato ti bo tale Mega komplet papirjev zelo všeč... Ne samo, da jih dobiš po res ugodni ceni. Vsi papirji v kompletu so enaki. In tako boš sedaj dobila skoraj 2 lista za ceno 1.

  Kar pomeni, da ti ni potrebno več šparati na papirju in lahko albumček izdelaš točno tako, kot si si ga zamislila v glavi :)

  V kompletu dobiš kar 25 obojestransko potiskanih papirjev in vseh 25 listov je enake barve in ima enak vzorček. Lepo so zapakirani v vrečko, tako da lahko potem ostanke shraniš kar v njih in jih imaš tako lepo barvno koordinirane. In ti tako ni potrebno vsakič znova iskati po kupčku papirja, da najdeš pravi papir. Ali pa zaradi pomanjkanja časa, uporabiti čisto novega, čeprav potrebuješ samo en mali košček (ki se skriva nekje v kupčku stotih ostalih papirčkov).

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Mega komplet papirjev - Classic White