Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

 

Mojih fantastičnih 7 obljub...


…zate, ki se jih bom vedno in z veseljem držala:)

 

Klikni in si jih oglej podrobneje:

 

Navodila za uporabo.

Se ti je že kdaj zgodilo kaj podobnega? Gledaš izdelek, ki se ti zdi čudovit in sila uporaben, zato ga dodaš v svojo zbirko ustvarjalnih pripomočkov. Ko pa prideš domov in ga želiš uporabiti pa kar ne najdeš ideje kako ga uporabiti?

Pri nas se ti to ne bo zgodilo! Saj si lahko vedno pri čisto vsakem izdelku prebereš kako in kje ga uporabiti, pri večini pa imaš celo video navodila za uporabo. Pri skoraj vseh pa je tudi prilepljena slikica končnega izdelka, tako da ti tudi za idejo ni potrebno skrbeti.

Če pa ti kljub nazornim navodilom ne bo jasno kaj in kako, mi pa kar brez strahu piši na marina@mavelu.com ali pa me pokliči na našo mavrično linijo in z veseljem ti bom odgovorila in svetovala. In ne pozabi, da se tudi jaz nisem mogla upreti skušnjavi in imam skoraj vse izdelke v svoji ustvarjalni sobici, kjer sem jih pridno preizkusila tudi sama, tako da ti nasvete delim iz prve roke=)


Brezplačni nasveti in pomoč.

Se velikokrat sprašuješ kako je pa to narejeno? Ali pa če je mogoče za to tehniko/izdelek kakšen tečaj (pomožnosti še nesramno drag)?

Mi ti pomagamo in svetujemo popolnoma brezplačno, ker je naš moto, da lahko čisto vsak sprošča svojo domišljijo skozi ustvarjanje. Tudi ti, zato ti z veseljem pomagamo že ob najmanjši zagati=)

Ne pozabi, da ti je ekipa Mavelu na voljo 24/7 (no kakšno urco sem in tja pa tudi mi potrebujemo za nabiranje nove energije=)) Sicer je naš uradni delavnik od ponedeljka do petka od 12.00 do 19.00 ure, vendar brez skrbi. Pogosto začnemo prej in končamo kasneje, poleg tega pa je naš mavrični telefon naš najboljši prijatelj in je vedno z nami. In to samo zato, da ti lahko čim prej priskočimo na pomoč=)


Preprost nakup in plačilo.

Vsak nakup lahko opraviš iz udobja svojega doma že z nekaj kliki. Takoj po oddaji naročila pa lahko brez skrbi nadaljuješ s svojimi opravki, saj ti bomo naročilo skrbno in hitro obdelali in oddali na pošti in že čez nekaj ur, ti bo poštar pozvonil na vratih s paketom polnim ustvarjalnih dobrot=)

In ker se plačilo izvaja po povzetju in ne preko kreditnih kartic, lahko nakupuješ popolnoma sproščeno in kolikor časa želiš. Izdelke pa plačaš šele, ko ti jih gospod poštar prinese na dom. Tako ni možnosti, da bi kdorkoli zlorabil tvoje podatke in se okoristil s tvojim bančnim računom.


Hitra dostava.

Za vsako naročilo se posebej potrudimo in ga vedno poskušano oddati še isti dan na pošti, tako da lahko že naslednji delovni dan začneš ustvarjati z našimi čudoviti izdelki. Lahko se zgodi, da bomo naročilo, ki bo oddano med delavniki do 12.00 ure poslali kakšen dan kasneje, vendar ti nanj ne bo treba čakati več kot 5 delovnih dni. V primeru, da moraš na naročilo čakati več kot 4 delovne dni, ti bomo mi v celoti poravnali stroške pošiljanja, poleg tega pa ti bomo zraven v opravičilo podarili še darilce=)


Enkratna kar 44-dnevna garancija.

Ker sama delam samo s kvalitetnimi izdelki jih ponujam tudi tebi… In da ti dokažem, da ni to le kakšna marketinška poteza ti ponujam naslednje: če za katerikoli izdelkek iz naše spletne trgovine Mavelu.com ugotoviš, da ne ustreza opisu, ga lahko vrneš – mi pa ti bomo vrnili ves denar!

Pomisli, prav nič nimaš za izgubiti, samo pridobiš lahko. Če se slučajno zgodi, da ne dobiš točno tega kar od izdelka predstavljamo, ti bomo nazaj vrnili ves denar.

Kako poteka vračilo? Zelo preprosto: preko telefona ali e-pošte nam sporočiš, kaj ti ni bilo všeč in nam pustiš svoje podatke. Ko dobimo izdelek nazaj ti bomo nakazali vrednost kupnine. Kar 14 dni časa imaš, da izdelek preveriš, če je pravi in če v tem času ugotoviš, da ni to kar si pričakovala, nam to sporočiš na marina@mavelu.com. Nato imaš še 30 dni časa, da izdelek  neodprt in neuporabljen vrneš. Skupaj torej kar 44 dni za vračilo že kupljenega izdelka!

 

Ne potrebuješ debele denarnice.

Ker denarnica za hujšanje ne potrebuje hudih telovadnih naprav, si ekipa Mavelu.com vsakodnevno prizadeva, da se ji med nakupovanjem ustvarjalnih pripomočkov to ne bo dogajalo. Vedno se potrudimo ponuditi odlične cene za izdelke odlične kakovosti.

Če se tvoja denarnica odloča za dieto, naj ti povem da je v naši spletni trgovini Mavelu.com za nakup kvalitetnih ustvarjalnih pripomočkov ne bo potrebovala. Pri nas dobiš super kvalitetne ustvarjalne pripomočke za enkratno ceno. Tudi poštnino ti pri nakupu nad 69 € v celoti podarimo, ne glede na težo in velikost paketa=) Prav tako pa poštnina od 30€ do 69€ znaša samo 1,59€ (za DPD - plačilo po predračunu). Če pa kupiš za znesek do skupne vrednosti 30 €, pa poštnina znaša 2,59 ( za DPD - plačilo po predračunu) €, kar pa je med najnižjimi poštninami med spletnimi trgovinami po Sloveniji. Kako tudi ne, saj imamo naše super stranke radi - tudi tebe=)


Izključno originalni in kvalitetni izdelki.

Pri nas si lahko popolnoma brez skrbi: čisto vse izdelke dobimo neposredno od blagovnih znamk ali izključno od uradnih zastopnikov za to znamko. In Pika.

V Sloveniji je namreč vedno več zelo sumljivih spletnih trgovin, ki svoje izdelke ne dobivajo od uradnih zastopnikov. Pridobijo jih namreč na trgu, kjer ni nobenega pravega zagotovila o originalnosti izdelkov.