Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

 
 
 
 
 
 • Obožuješ ročno izdelane izdelke pa se včasih {ali vedno} sprašuješ, kako za vraga ji je pa to uspelo narediti?
 
 • Se ti kdaj zgodi, da gledaš kakšno voščilnico in te je čisto očarala? In ne samo to? Zaljubila si se tudi v uporabljene pripomočke in bi jih želela imeti... Potem pa ure in ure porabiš, da jih najdeš in na koncu ugotoviš, da jih moraš naročiti iz tujine?
 
 • Kaj pa tole? Ti je kaj znano? Dobila si naročilo in izdelek mora biti končan včeraj, ti pa še nimaš pravega materiala in pripomočkov pri roki? {še kdo poleg mene dvigne roko tule?}
 
 • Ali pa te jezi, da moraš na novosti čakati mesece in mesece, da pridejo v Slovenijo, na koncu pa obupaš in jih vseeno naročiš iz tujine, kljub visokim stroškom pošiljanja {in pa po možnosti še plačilu carinskih dajatev}?
 
 • Kako čudovit izdelek. Tale video si moram ogledati zdaj takoj, da se naučim kakšnega novega trika... Aaaaa v angleščini je? Kaj ne znajo narediti slovenskih podnapisov? Ali pa mogoče kar naučiti se slovenskega jezika in ga posneti v naši lepo slovenščini? Se kdaj vprašaš to?
 
 • Kupiš pripomoček, ki izgleda vredu na prvi pogled, potem pa ko ga uporabiš vidiš, da pregovor: "Mal dnarja, mal muske" še kako drži? {uffff kolikokrat preiskušeno}
 
 • Doma imaš 101 pripomoček, ki pa ga nekako ne znaš pravilno uporabiti? Se najdeš tule? {jp jaz se}
 
 
 
 
Hej hej hej... Sem Marina, mala deklica z neskončno domišljijo in ogroooomnim srcem. Obožujem, ko lahko podajam svoje znanje {ki se ga je v 30 letih {no skoraj} učenja nabralo kar precej) in z njim pomagam drugim polepšati njihova življenja (tudi tebi z največjim veseljem, če mi boš dovolila}.
 
Neskončno uživam v ustvarjanju in ker moji začetki niso bili ravno obetavni... Em ja... Nisem bila ravno tipična papirčkarica, če bi lahko tako rekla {no saj kakšno enostavno ogrlico sem že naredila, ampak papir... Ne prosim čim dlje stran od mene}... V glavnem, da preveč ne zaidem s poti :) Ker še predobro vem, koliko časa je potrebnega, da osvojiš vsaj približno začetno znanje o vseh pripomočkih in tehnikah, sem napisala simpatično knjigico imenovano Vodič po svetu papirčkanja, v kateri ti razkrijem 70+ nasvetov za lažje ustarjanje. In kaj je {poleg tega da je polna koristnih nasvetov in trikov seveda} še super pri njej? To da je čisto popolnoma brezplačna in je pri tebi v nekaj minutkah in si jo lahko preneseš z nekaj kliki tule takoj zdajle:) Jeeeeej :)
 
 
 
 
 
 
 • Obožuuuuujeeeem čokoladooooo.... Temno? Mlečno? Belo? Z lešniki ali sanjem? Sploh ni važno... Pojem vse :) Še presno, ki ni med mojimi TOP 10 izbranimi {za enkrat :)} Mislim... em ne! Sigurna sem, da bi bil svet veliko manj zanimiv, če bi njem ne bi bilo yumijastične čokolade :)

 

 • Najljubša pijača? Hmmm... Lahko bi rekla da voda, pa bi bila to... ČISTA resnica :) Ja res je... Najraje pijem vodo in to čisto navadno, brez dodatkov in mehurčkov :) Če pa si že moram dvigniti energijo pa je prvi na vrsti Zeleni čaj... Mjamsika :) Če prideš h meni na obisk, te ne bom vprašala ali boš kavo, ker je nimamo :) Pri nas ti posrežemo z vodo ali čajem :) No ja včasih se najde tudi kakšen dober 100% sokec vmes, ker najstarejše punčke še nisem uspela prepričati kako okusna je vodica :)

 

 • Te zanima kako izgledajo moja jutra? Emmmm predvsem zaspano, ker sem jutranji crkljanček :) jp... Ko pa je tako lepo poležati v postelji še tistih nekaj minutk, predno se dvignem...
 
 • Moja ustvarjalna sobica je 99,8% totalni kaos... Prej je bila 100% časa, pa sem sedaj za 0,2% izboljšala :)
 
 • Ne maram biti številka v sistemu... V bistvu to prav sovražim {to besedo sicer nerada uporabljam, ampak tukaj res tako čutim in moram tako napisati}
 
 • Moje razvade? Čokolada... Znanjeeeee.... Čaki Marina, kako pa je lahko znanje razvada? Pri meni, je ker kjer lahko bom našla nekaj, da se bom lahko iz tega nekaj novega naučila... Pa seveda ustvarjalni pripomočki... V moji ustvarjalni sobici jih je po moje že več kot 1000 različnih, a kaj ko je treba imeti še to šablonico, ali štampiljko. Pa ta pripomoček pa ta papir... Ja tako izgleda pri meni... Se pač ne morem upreti, pa zakaj bi se, če lahko ravno s temi pripomočki komu polepšam dan z izdelano simpatično voščilnico :)
 
 • Največ v življenju mi pomenita moji dve mali punčki, Liza in Loti, ki mi vsak dan naredita čudovit... No pa tudi sem in tja kakšen siv las... Ok ne tule sem se pa malce zlagala... Sivih las še nimam, kar pa ne pomeni, da mi sem in tja ne potegneta kakšnega živčka... Še dobro, ker tako vsaj vem, da ju imam in koliko mi pomenita :)
 
 • Obožujem film Twilight... vse štiri dele in vseh 5 filmov... Najljubši mi je zadnji del :)
 
 • Če bi morala v življenju izbrati eno stvar, brez katere ne bi želela živeti bi bila to.... Hmmm... Res se moram odločiti za eno stvar? Ok potem pa moji ustvarjalni pripomočki... Saj to šteje pod eno stvar ane?
 
 • Moj čarobni kraj je... je... ne ni plaža na Maldivih, ali Triglav. Pa tudi moja ustvarjalna sobica ali bližnji gozd... Moj čarobni kraj je moja domišljija :) Aha točno tako :) Ti povem zakaj? Ker se v njej počutim iskreno in vem in čutim, da je vse mogoče. Pa seveda tudi kraj, kjer preživim večino svojega časa :) Se zato tako dobro ujamem z otročki? Kaj pa vem mogoče :)
 
 • Še vedno spim s plišasto miško, ki mi jo je podaril Tomi ob najini zaroki... Sicer mi jo sem in tja pajsne hčerkica Liza, ampak ne za dolgo, ker si jo hitro izborim nazaj :)
 
 • Obožujem sončne dneve, sončenja pa ne preveč.
 
 • Najbolj sem razočarana, ko domov dobim paket {katerega seveda nestrpno pričakujem} in  ugotovim, da je vse skupaj samo zmetano v škatlo ali kuverto brez posebnega truda in pozornosti
 
 • Ne prenesem lažnjivcev in nakladačev... No ja saj, kdo pa jih :)
 
 • Verjamem v vile, vilinčke, škrate, angelčke in vsa ostala nevidna bitja, ki pazijo na nas :)
 
 • Najljubša beseda je... Ok v bistvu sta dve... Ljubim te, Rada te imam in Hvala. Aaaaa to so bile tri besede {hmmm moja slovnica - besedne zveze, se opravičujem}
 
 • Obožujem pisane in res kjuti Desigual stvari... Od oblek, torbic, denarnic do čevljev in šalev,... In še bolj obožujem razprodaje, da si jih lahko privoščim :)
 
 • Sem totalni in verjetno nepoboljšljivi pefrekcionist... Kaj hočem, če pa mora biti vse perfect v svoji neperfektnosti :)
 
Emmmm a jih je že 17? Sem hotela napisati še, da je moja najljubša barva roza, ampak to mogoče že veš, če pa še ne pa boš zelo kmalu ugotovila... No ja saj si že, ker sem ti ravnokar povedala :) Silly me :)
 
 
 
 
 
 
 
Marina Vesel-Lukić je bila rojena 17.11.1986 v Ljubljani. Po končani osnovni šoli je svoje šolanje nadaljevala na gimnaziji Želimlje, takoj po njej pa se je vpisala na NFT, kjer je diplomirala iz paleontologije (vede o fosilih). Samo nekaj tednov po diplomi je dobila prvo službo kot mlada raziskovalka na Geološkem zavodu, kjer piše sedaj doktorat iz paleontologije. Kljub temu, da je bila od nekdaj znanstvenica (lahko bi rekli s plašnicami na obrazu), pa ji je nekaj manjkalo. Ko je bilo potrebno najti poročna vabila, je ugotovila da obožuje papirčkanje in se takoj zaljubila vanj (skoraj tako kot v svojega takrat še bodočega moža). Večino pripomočkov je naročala iz tujine in ugotovila, da ni edina, zato se je odločila, da odpre čisto svojo spletno trgovinico in tako pomaga tudi drugim do hitrejših in cenejših pripomočkov. Trgovinica je danes del njene strasti. In vse ostalo je zgodovina. Marina ima za seboj že 9 delavnic v živo in več kot 250 video posnetkov na youtubu.
 
Si želiš več pomoči in idej pri svojem ustvarjanju? Prenesi si mojo brezplačno e-knjigo Vodič po svetu papirčkanja in uživaj v njenem branju. Pa ne samo to... Avtomatsko te bom naročila tudi na naše e-novičke in tako se bova vsak teden malo podružili (no vsaj virtualno). Se sliši mamljivo?

 

 
Ok ok ok... Dovolj o meni :) se strinjaš :) Daj da zvem še kaj o tebi :) Kaj tebe veseli v življenju in kaj je tista največja skrivnost, ki je nebi nikomur zaupala (hecam se... tudi meni je  ni treba - ali pač :))