Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Obojestranska lepilna folija (Stick It)

Obojestranska lepilna folija (Stick It)

Enkratna obojestranska lepilna folija, ki je namenjena predvsem za lepljenje bolj zahtevnih izrezkov. Velikosti 20,3 x 15,6 cm, 5 kos.

Šifra: SK155 (N)

Na zalogi

9,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Imaš tudi ti težavo, ko želiš kakšen zelo delikaten izrezek lepo prilepiti na voščilnico ali kakšen drugi izdelek? In ti lepilo teče iz vseh strani ven, čeprav si ga uporabila zelo malo? Potem bo tale čudovita folija Stick It čist prava rešitev zate. Sama folija je zelo tanka in ima na obeh straneh lepilo, ki bo vsak izrezek prilepila lepo na svoje mesto, brez madežev lepila ob strani. Odlično kajne?

  Navodila za uporabo:

  Odreži si toliko obojestranske lepilne folije Stick It, kolikor jo potrebuješ za svoj izrezek. Nato na eni strani odstrani zaščitni film oz. folijo in lepilno folijo prilepi na papir iz katerega želiš izrezati izrezek. Na tako pripravljen papir z lepilno folijo položi šablonico in jo spusti skozi rezalno napravo (npr. Big shot). Potem pa samo še odlepi drugo zaščitno folijo in izrezek prilepi na svoj izdelek. Ja tako preprosto je to :)

  Nasvet #1:

  Sama obojestranka lepilna folija Stick It je na začetku repozicijska, kar pomeni, da jo lahko tudi odlepiš, če si izrezek prilepila na napačno mesto. Ko pa sam izrezek malce bolj podrgneš s prsti ali kostjo, pa postane folija Stick It močno lepilo, ki bo izrezek držalo na svojem mestu.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Stick It
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Obojestranska lepilna folija (Stick It)