Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Paket "Pikica pri pikici"

Paket "Pikica pri pikici"

Bolj pikčastega paketa od tega ne boš dobila.vV kompletu dobiš kar 30 dizajnerskih papirjev s pikicami, ki so obojestransko potiskani, torej skupno kar 60 različnih vzorčkov in barv. Velikost posameznega lista je 30,5 x 30,5 cm (12'' x 12'') in gramature 190 g/m2, zato ga lahko uporabiš tudi pri malce večjih projektih kot je albumček ali škatlice.

Paket združije vseh 15 barv papirjev s pikicami in vsakega dobiš po 2 lista.

Šifra: pikica-pri-pikici

Na zalogi

29,10 € 24,97 €

14% ceneje

Opis izdelka

  Podrobnosti

  Papirji, ki so dobesedno obnoreli slovenske ustvarjalke in tudi marsikatera "neustvarjalna duša" si je na njih napasla učke. Verjamem, da bi želela imeti kar vse na enkrat, saj je med vsemi temi naravnost slastnimi barvami kar težko izbrati samo enega ali dva. Ker pa vem, da je dodajanje v košarico enega po enega zelo zamudno in celo dolgočasno, sem ti pripravila posebni paket "Pikica pri pikici", v katerem dobiš vse Mavelu pikaste papirje, ki so trenutno v prodaji posamezno. Torej po novem samo en klik in papirji so praktično že na poti k tebi.

  Ne samo, da so pikice naravnost čudovite, še tako vsestransko uporabne so, saj jih lahko uporabiš tako na voščilnicah, kot albumčkih in škatlicah. Za krst, poroko, rojstni dan ali pa na voščilnici kar tako, za lepši dan. In še posebno dobro se obnesejo tudi na božično-novoletnih voščilnicah, katerih sezona je ravno pred vrati.

  Vsakega papirja dobiš po 2 kos, kar bi moralo zadostovati za kar nekaj voščilnic. Če pa še nisi seznanjena z vsemi barvami, pa je ta paket odlična priložnost, da se z njimi seznaniš in se na lastne oči odločiš, katera barva ti je najljubša in katera barva bo tvoj letošnji hit na božično-novoletnih voščilnicah. Vsi papirji so obojestransko tiskani, na eni strani imajo drobnejše pikice, na drugi pa malce debelejše. So velikosti 30,5 x 30,5 cm, zato ti bodo prišli prav praktično za vsako priložnost. Od voščilnic, kuvertic, škatlic do albumčkov in še bi lahko naštevala.


  Ker v kompletu dobiš kar 30 papirjev, sem ti pripravila nekaj idej, kako vse jih lahko uporabiš :)


  Nekaj zabavnih idej za uporabo:

  • Če želiš voščilnici dodati pikico na i, jih uporabi tako, da jih uporabiš kot "obrobo" na voščilnici
  • S pomočjo rezalnih šablonic izreži izrezek, ki bo dal popoln element na voščilnici
  • Uporabiš jih lahko tudi kot ozadje voščilnice, kateremu dodaš le še nekaj izrezkov ali odtiskov
  • Ker je papir obojestransko potiskan, zelo lepo izpade tudi na škatlicah in kuvertah
  • V kombinaciji z drugimi Mavelu papirji, lahko z njimi izdelaš čudovite albumčke, kateri bodo varovali nepozabne spomine ujete v fotografije


  Za še lažjo uporabo, sem ti pripravila tudi 3 uporabne nasvete:

  Nasvet #1

  Za dodatno globino in iskrivost, lahko papir posenčiš z barvnimi blazinicami. Lahko uporabiš zelo podobne odtenke s katerimi boš papirjem dodala malce globine. Če si bolj ljubiteljica Shabby Chic stila, jih lahko senčiš z belo akrilno barvo. Če pa želiš bolj vintage različico, pa uporabi bolj rjave tone.

  Nasvet #2

  Za rezanje potiskanega papirja ti priporočam uporabo rezalnika, saj boš tako najenostavnejše papir odrezala natančno in naravnost. Pa še zelo hitro :)

  Nasvet #3

  Če želiš, da se ti del odtiska sklada s papirjem, oz. da izgleda kot da si ga sama tako zabavno pobarvala, potem to narediš takole. Na potiskan papir odtisneš štampiljko in izrežeš samo del odtiska, ki ga prilepiš na drugi (enak) odtisek, ki pa je odtisnen na bel papir.

  Za malce lažjo predstavo (beri na prikazano na papirju): Štampiljko z deklico odtisneš na potiskan papir in nato izrežeš ven samo oblekico. Isto deklico še enkrat odtisneš, tokrat na bel papir. Na odtis oblekice prilepiš oblekico izrezano iz papirja, ostali del odtiska pa pobarvaš z željeno tehniko. In na tak način dobiš lepo punčko z vzorčasto oblekico.

  Vsi papirji Mavelu so oblikovani in tiskani v Sloveniji na brezlesni papir.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Paket "Pikica pri pikici"