Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Paket "Prihaja pomlad" + BREZPLAČNA POŠTNINA

Paket "Prihaja pomlad" + BREZPLAČNA POŠTNINA

Počasi se bliža posebni praznik... Dan žena... In ker si želim, da nas letos čim več ustvarjalk pošlje voščilnico svojim dragim damam, sem ti pripravila posebni paket izdelkov, kateri ti bo izdelovanje voščilnic za 8. marec precej olajšal, ustvarjanje pa naredil zelo zabavno :)

V paketu dobiš 2 kompleta štampiljk (tulipani in slovenski napisi) in pa kar 15 papirjev s pikicami z ujemajočimi enobarvnimi papirji v svežih pomladnih barvah.

Takih ravno pravšnjih za pomladne voščilnice za 8. marec.

+ še stroške poštnine ti častim ;)

Šifra: paket-8-marec

Na zalogi

43,46 € 39,97 €

8% ceneje

Opis izdelka

  Podrobnosti

  Pripravila sem ti paket, s katerim boš lahko svoje najdražje dame presenetila s čudovito voščilnico.

  Naj bo ta praznik "izgovor", da se opogumiš in svojim dragim prijateljicam, sodelavkam, sestram ali mami poveš, koliko ti pomeni in da je ne jamlješ za samoumevno.

  Zato sem ti pripravila tale simpatični paket, v katerem dobiš cel kupček pomladnih papirjev, štampiljke z napisom Zate in pa noro simpatične tulipančke, ki so oblikovani tako, da jih odtisneš večbarvno ali pa samo obris, katerega potem pobarvaš s svojim najljubšim medijem.

  Torej...

  Če povzamem. V paketu dobiš:

  • Komplet 15 papirjev (5 barv papirjev s pikicami (vsakega po 2 kos) in pa 5 barv ujemajočih enobarvnih papirjev (vsakega po 1 kos)
  • Komplet štampiljk Zate
  • Komplet štampiljk Zaljubljeni tulipani


  Papirjev sem pripravila kar nekaj, saj ne vem točno, koliko pomembnih žensk je v tvojem življenju, sem pa želela, da ga bo dovolj, če se slučajno odločiš, da boš letos za 8. marec odposlala več deset voščilnic.

  Če pa se odločiš, da jih pošlješ samo nekaj, pa nič narobe...

  Papir, ki ti bo ostal, lahko uporabiš ali za izdelavo škatlic, v katere lahko skriješ drobne pozornosti ali pa ga uporabiš za ostale pomladne voščilnice.

  Ker v kompletu dobiš kar lep kupček papirjev, sem ti nekaj vrstic nižje pripravila nekaj idej, kako vse jih lahko uporabiš :)

  Še predno pa ti jih razkrijem, pa ti moram zaupati še tole...

  Namreč... Če se ti v glavi že riše ideja za voščilnico, na kateri boš tulipančke obrezala in iz njih sestavila simpatični šopek, ti svetujem, da si poleg paketa izbereš tudi komplet ujemajočih rezalnih šablonic, s katerimi si boš rezanje zelo olajšala.

  In če si mogoče imela v mislih res poslati več deset voščilnic, ti bo prav prišla tudi kakšna štampiljka, na kateri najdeš verze priznanih bork za človekove pravice. Verzi Maye Angelou in Eleanor Roosevelt iz nove kolekcije Mavelu štampiljk.

  Ok, obljuba dela dolg, zato spodaj najdeš tudi nekaj nasvetov, kako čim bolj kreativno uporabiti papirje.  Nekaj zabavnih idej za uporabo:

  • Če želiš voščilnici dodati pikico na i, jih uporabi tako, da jih uporabiš kot "obrobo" na voščilnici
  • S pomočjo rezalnih šablonic izreži izrezek, ki bo dal popoln element na voščilnici
  • Uporabiš jih lahko tudi kot ozadje voščilnice, kateremu dodaš le še nekaj izrezkov ali odtiskov
  • Ker je papir obojestransko potiskan, zelo lepo izpade tudi na škatlicah in kuvertah
  • V kombinaciji z drugimi Mavelu papirji, lahko z njimi izdelaš čudovite albumčke, kateri bodo varovali nepozabne spomine ujete v fotografije


  Za še lažjo uporabo, sem ti pripravila tudi 3 uporabne nasvete:

  Nasvet #1

  Za dodatno globino in iskrivost, lahko papir posenčiš z barvnimi blazinicami. Lahko uporabiš zelo podobne odtenke s katerimi boš papirjem dodala malce globine. Če si bolj ljubiteljica Shabby Chic stila, jih lahko senčiš z belo akrilno barvo. Če pa želiš bolj vintage različico, pa uporabi bolj rjave tone.

  Nasvet #2

  Za rezanje potiskanega papirja ti priporočam uporabo rezalnika, saj boš tako najenostavnejše papir odrezala natančno in naravnost. Pa še zelo hitro :)

  Nasvet #3

  Če želiš, da se ti del odtiska sklada s papirjem, oz. da izgleda kot da si ga sama tako zabavno pobarvala, potem to narediš takole. Na potiskan papir odtisneš štampiljko in izrežeš samo del odtiska, ki ga prilepiš na drugi (enak) odtisek, ki pa je odtisnen na bel papir.

  Za malce lažjo predstavo (beri na prikazano na papirju): Štampiljko z deklico odtisneš na potiskan papir in nato izrežeš ven samo oblekico. Isto deklico še enkrat odtisneš, tokrat na bel papir. Na odtis oblekice prilepiš oblekico izrezano iz papirja, ostali del odtiska pa pobarvaš z željeno tehniko. In na tak način dobiš lepo punčko z vzorčasto oblekico.

  Vsi papirji Mavelu so oblikovani in tiskani v Sloveniji na brezlesni papir.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Paket "Prihaja pomlad" + BREZPLAČNA POŠTNINA