Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Paket "Testni zajček"

Paket "Testni zajček"

Paket, ki ga moraš imeti. V kompletu dobiš kar 26 zimzelenih dizajnerskih papirjev, ki so obojestransko potiskani, torej skupno kar 52 različnih vzorčkov in barv. Velikost posameznega lista je 30,5 x 30,5 cm (12'' x 12'') in gramature 190 g/m2, zato ga lahko uporabiš tudi pri malce večjih projektih kot je albumček ali škatlice.

Paket združije 3 izredno popularne kolekcije Sweet Little Dots, Sweet Little Rainbow in Sweet Little Baby in do razprodaje zalog, ti poleg podarim še eko nakupovalno vrečko v vrednosti 1,97 eur & častim celotno poštnino v vrednosti 2,97 eur.

Šifra: testni zajček - jesen 2019

Na zalogi

Samo še 1 na zalogi

30,16 € 24,97 €

17% ceneje

Opis izdelka

  Podrobnosti

  Papirji, ki so dobesedno obnoreli slovenske ustvarjalke in tudi marsikatera "neustvarjalna duša" si je na njih napasla učke. Verjamem, da bi želela imeti kar vse na enkrat, saj je težko izbrati samo enega ali dva. Ker pa vem, da je dodajanje v košarico enega po enega zelo zamudno in celo dolgočasno, sem ti pripravila posebni paket "Testni zajček", v katerem dobiš vse Mavelu potiskane papirji, ki so trenutno v prodaji posamezno. Torej po novem samo en klik in papirji so praktično že na poti k tebi.

  Paket se bo vseskozi spreminjal, saj se bo spreminjala tudi ponudba posameznih potiskanih papirjev. Trenutno v paketu Testni zajček dobiš celotno kolekcijo papirjev s pikicami - Sweet Little Dots (15 kos), celotno kolekcijo enobarvnih papirjev - Sweet Little Rainbow (6 kos) in celotno kolekcijo otroških papirjev - Sweet Little Baby (5 kos).

  Vsakega papirja dobiš po 1 kos, kar je ravno dovolj, da jih stestiraš kateri so ti najljubši in za katere bi si naredila malce večjo zalogo. Vsi papirji so obojestransko tiskani in velikosti 30,5 x 30,5 cm, zato ti bodo prišli prav praktično za vsako priložnost. Od voščilnic, kuvertic, škatlic do albumčkov in še bi lahko naštevala.

  Do razprodaje zalog trenutnega kompleta (količina je omejena zaradi ukinjanja kolekcije Sweet Little Baby), ti pri nakupu tega kompleta podarjam še brezplačno poštnino in pa ekološko vrečko, da bo nakupovanje ne samo zabavno ampak tudi okolju prijazno, saj je primerna za večkratno uporabo.

  Ker v kompletu dobiš kar 26 papirjev, sem ti pripravila nekaj idej, kako vse jih lahko uporabiš :)


  Nekaj zabavnih idej za uporabo:

  • Če želiš voščilnici dodati pikico na i, jih uporabi tako, da jih uporabiš kot "obrobo" na voščilnici
  • S pomočjo rezalnih šablonic izreži izrezek, ki bo dal popoln element na voščilnici
  • Uporabiš jih lahko tudi kot ozadje voščilnice, kateremu dodaš le še nekaj izrezkov ali odtiskov
  • Ker je papir obojestransko potiskan, zelo lepo izpade tudi na škatlicah in kuvertah
  • V kombinaciji z drugimi Mavelu papirji, lahko z njimi izdelaš čudovite albumčke, kateri bodo varovali nepozabne spomine ujete v fotografije


  Za še lažjo uporabo, sem ti pripravila tudi 3 uporabne nasvete:

  Nasvet #1

  Za dodatno globino in iskrivost, lahko papir posenčiš z barvnimi blazinicami. Lahko uporabiš zelo podobne odtenke s katerimi boš papirjem dodala malce globine. Če si bolj ljubiteljica Shabby Chic stila, jih lahko senčiš z belo akrilno barvo. Če pa želiš bolj vintage različico, pa uporabi bolj rjave tone.

  Nasvet #2

  Za rezanje potiskanega papirja ti priporočam uporabo rezalnika, saj boš tako najenostavnejše papir odrezala natančno in naravnost. Pa še zelo hitro :)

  Nasvet #3

  Če želiš, da se ti del odtiska sklada s papirjem, oz. da izgleda kot da si ga sama tako zabavno pobarvala, potem to narediš takole. Na potiskan papir odtisneš štampiljko in izrežeš samo del odtiska, ki ga prilepiš na drugi (enak) odtisek, ki pa je odtisnen na bel papir.

  Za malce lažjo predstavo (beri na prikazano na papirju): Štampiljko z deklico odtisneš na potiskan papir in nato izrežeš ven samo oblekico. Isto deklico še enkrat odtisneš, tokrat na bel papir. Na odtis oblekice prilepiš oblekico izrezano iz papirja, ostali del odtiska pa pobarvaš z željeno tehniko. In na tak način dobiš lepo punčko z vzorčasto oblekico.

  Vsi papirji Mavelu so oblikovani in tiskani v Sloveniji na brezlesni papir.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Paket "Testni zajček"