Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Paket "Vedno pri Roki" - Pravljične rožice

Paket "Vedno pri Roki" - Pravljične rožice

Papir "Pravljične rožice" je papir, ki ga moraš imeti v svoji zbirki. Izredno popularen in vedno moden papir s pikčastim vzorčkom na eni strani in nežnim rožnatim vzorčkom, na drugi strani. Velikost posameznega lista je 30,5 x 30,5 cm (12'' x 12'') in gramature 190 g/m2, zato ga lahko uporabiš tudi pri malce večjih projektih kot je albumček ali škatlice.

Paket vsebuje 25 enakih listov papirja.

Šifra: VPR-SLG2001

Na zalogi

24,25 € 17,97 €

26% ceneje

Opis izdelka

  Podrobnosti

  Paket se imenuje "Vedno pri roki" prav zato, ker je v njem dovolj papirja, da ga boš ob občasnem ustvarjanju imela za kar nekaj časa. V njem namreč dobiš kar 25 listov istega papirja in ti bo zelo prav prišel, če si ljubiteljica albumčkov, ali pa če izdeluješ tudi kakšna vabila po naročilu.

  Ne samo da imaš zagotovljeno, da ti zagotovo ne bo zmanjkalo papirja za izdelavo vseh vabil, tudi cena je veliko ugodnejša, če ga kupiš v kompletu, kot če ga kupuješ posamezno.

  Pastelna kolekcija je takoj osvojila srca mnogih ustvarjalk in sigurna sem, da bo tudi tvojega (če ga seveda že ni :)) Papirji iz te kolekcije so oblikovani tako, jih lahko uporabiš v središču svojega izdelka, ali pa le kot drobni dodatek k ostalim papirjem.

  In da bo ustvarjanje še bolj zabavno in iskrivo, jih lahko skombiniraš z ostalimi Mavelu papirji, saj se barve in vzorčki zelo lepo ujemajo tudi z ostalimi Mavelu kolekcijami.

  Ker so v nežnih pastelnih tonih, jih lahko uporabiš kot osnovo ali pa le kot dodatek. Če pa si bolj ljubiteljica močnih barv, pa jih lahko skombiniraš z izrezki ali odtiski v močnejših odtenkih in tako dobiš voščilnice z večjo globino.

  Nekaj zabavnih idej za uporabo:

  • Če želiš voščilnici dodati pikico na i, jih uporabi tako, da jih uporabiš kot "obrobo" na voščilnici
  • S pomočjo rezalnih šablonic izreži izrezek, ki bo dal popoln element na voščilnici
  • Uporabiš pa jih tudi kot ozadje voščilnice, kateremu dodaš le še nekaj izrezkov ali odtiskov
  • Ker je papir obojestransko potiskan, pa zelo lepo izpade tudi na škatlicah
  • V kombinaciji z drugimi Mavelu papirji, pa lahko z njimi izdelaš čudovite albumčke, kateri bodo varovali nepozabne spomine ujete v fotografije


  Za še lažjo uporabo, sem ti pripravila tudi 3 uporabne nasvete:

  Nasvet #1

  Za dodatno globino in iskrivost, lahko papir posenčiš z barvnimi blazinicami. Lahko uporabiš zelo podobne odtenke s katerimi boš papirjem dodala malce globine. Če si bolj ljubiteljica Shabby Chic stila, jih lahko senčiš z belo akrilno barvo. Če pa želiš bolj vintage različico, pa uporabi bolj rjave tone.

  Nasvet #2

  Za rezanje potiskanega papirja ti priporočam uporabo rezalnika, saj boš tako najenostavnejše papir odrezala natančno in naravnost. Pa še zelo hitro :)

  Nasvet #3

  Če želiš, da se ti del odtiska sklada s papirjem, oz. da izgleda kot da si ga sama tako zabavno pobarvala, potem to narediš takole. Na potiskan papir odtisneš štampiljko in izrežeš samo del odtiska, ki ga prilepiš na drugi (enak) odtisek, ki pa je odtisnen na bel papir.

  Za malce lažjo predstavo (beri na prikazano na papirju): Štampiljko z deklico odtisneš na potiskan papir in nato izrežeš ven samo oblekico. Isto deklico še enkrat odtisneš, tokrat na bel papir. Na odtis oblekice prilepiš oblekico izrezano iz papirja, ostali del odtiska pa pobarvaš z željeno tehniko. In na tak način dobiš lepo punčko z vzorčasto oblekico.

  Vsi papirji Mavelu so oblikovani in tiskani v Sloveniji na brezlesni papir.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Paket "Vedno pri Roki" - Pravljične rožice