Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Komplet papirjev - Sweet Little Baby

Komplet papirjev - Sweet Little Baby

Papir, ki je takoj osvojil srca slovenskih ustvarjalk, saj je tako vsestransko uporaben. Čeprav nosi ime baby oz otroški papir, je zaradi enostavnih in čistih vzorcev in seveda pastelnih barv, primeren tudi za druge priložnosti. Recimo poroko ali rojstni dan. Velikost posameznega lista je 30,5 x 30,5 cm (12'' x 12'') in gramature 190 g/m2, zato ga lahko uporabiš tudi pri malce večjih projektih (npr. albumčku).

V kompletu dobiš 10 obojestransko potiskanih listov, v desetih vzorčkih (vsak vzorec po 2 lista).

Šifra: SLB1606

Na zalogi

Samo še 1 na zalogi

8,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Če smo poštene, bomo papirčkarice brez papirjev težko ustvarjale... Ker konec koncev smo papirčkarice ane :) Le kdo ne obožuje čudovitih vzorčkov na potiskanem papirju.

  Če imaš rada umazane prste, potem si zagotovo barvni papir narediš tudi sama. Če pa spadaš bolj v kategorijo tistih, ki imajo rade svoje prste med ustvarjanjem čiste kolikor dolgo lahko, potem verjetno pogosto posežeš po potiskanih papirjih ali enobarvnih kartonih.

  Baby kolekcija papirjev je takoj osvojila srca mnogih ustvarjalk in sigurna sem, da bo tudi tvojega (če ga seveda že ni :)) Papirji iz otroške kolekcije Sweet little baby so oblikovani tako, da se med seboj lepo ujemajo, ne glede na to, kateri papir želiš med seboj skombinirati. Poleg tega pa so vzorčki tako enostavni, da jih lahko uporabiš tudi za kakšno drugo priložnost (recimo poroko ali rojstni dan).


  In da bo ustvarjanje še bolj zabavno in iskrivo, jih lahko skombiniraš z ostalimi Mavelu papirji, saj se barve in vzorčki zelo lepo ujemajo tudi med različnimi Mavelu kolekcijami.

  Ker so pastelne barve, lahko iz njih izdelaš nežne voščilnice. Če pa si bolj ljubiteljica močnih barv, pa jih lahko skombiniraš z izrezki ali odtiski v močnejših odtenkih.

  Nekaj zabavnih idej za uporabo:

  • S papirji s pikicami dodaj pikico na i voščilnici, tako da jih uporabiš kot "obrobo" na voščilnici
  • S pomočjo rezalnih šablonic izreži izrezek, ki bo dal popoln elemnt na voščilnici
  • Uporabiš pa jih tudi kot ozadje voščilnice, ki mu dodaš le še nekaj izrezkov ali odtiskov
  • Ker je papir obojestransko potiskan, pa zelo lepo izpade tudi na škatlicah
  • V kombinaciji z drugimi papirji s pikicami ali enobarvnimi papirji, pa z njimi lahko izdelaš čudovite albumčke.


  Za še lažjo uporabo, sem ti pripravila tudi 3 uporabne nasvete:

  Nasvet #1

  Za dodatno globino in iskrivost, lahko papir posenčiš z barvnimi blazinicami. Lahko uporabiš zelo podobne odtenke ali pa če želiš bolj vintage različico pa lahko uporabiš tudi bolj rjave tone.

  Nasvet #2

  Za rezanje potiskanega papirja ti priporočam uporabo rezalnika, ker boš na tak način sam papir odrezala natančno in naravnost. Pa še zelo hitro :)

  Nasvet #3

  Če želiš imeti del papirja na odtisku štampiljke, da izgleda, kot da si ga sama tako zabavno pobarvala, potem to narediš takole. Na potiskan papir odtisneš štampiljko in izrežeš samo del odtiska, ki ga prilepiš na drugi (enak) odtisek, ki pa je odtisnen na bel papir.

  Za malce več predstave: Štampiljko z deklico odtisneš na potiskan papir in nato izrežeš ven samo oblekico, ki jo potem prilepiš na drug odtisek iste štampiljke, ki pa si jo odtisnila na bel papir. In na tak način dobiš lepo oblekico z vzorčkom.

  Vsi papirji Mavelu so oblikovani in tiskani v Sloveniji.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Komplet papirjev - Sweet Little Baby