Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Advetni koledar 2021 (prednaročilo)

Advetni koledar 2021 (prednaročilo)

Če obožuješ veseli december, vse aktivnosti, ki so povezane z njim in imaš rada pozitivna presenečenja, potem se letos razvajaj s prav posebnim adventnim koledarjem, katerega ustvarjalne dobrotice so skrbno pripravljne in ročno zavite, da ne bodo dnevna presenečenja samo uporabna ampak jih bo tudi v veliko veselje gledati in odpirati.

Koledar je sestavljen iz 24 presenečenj, ki jih boš decembra vsak dan z navdušenjem odpirala in vsebuje štampiljke, katere so oblikovane tako, da jih boš lahko uporabila skozi celo leto in za čisto vsako priložnost. Vmes bo tudi nekaj zimskih, za še tiste zadnje praznične voščilnice, ne bodo pa prevladovale. In ja, ker bodo vse štampiljke še nevidene, si lahko brez skrbi, da bi se ti kakšna podvajala.

Oblikovane so tako, da jih boš lahko uporabljala še leta, ki so pred nami in bodo zagotovo obogatile tvojo zbirko ustvarjalnih dobrotic.

Adventni koledar je na voljo samo v predprodaji in sicer od 3.9. do 19.9.2021, njegova rezervacija pa velja samo ob plačilu predračuna. V primeru izbire plačila na 3 obroke, pa rezervacija velja ob plačilu prvega obroka.

Redna cena adventnega koledarja je 147 eur, a je tvoj lahko za neverjetnih 99 eur...

Če bi adventni koledar želela imeti, a mogoče ne moreš v celoti poravnati zneska, ti tokrat izjemoma ponujam tudi možnost plačila na 3 obroke po 39 eur (na obrok). Za več informacij in izbiro plačila na 3 obroke mi prosim piši na [email protected]

Šifra: ADVENT21

Ni na zalogi

147,00 € 99,00 €

33% ceneje

Opis izdelka

  Podrobnosti

  December je čas, ko vsi hitimo s pripravo daril za naše najbližje in pogosto pozabimo nase... Zato naj bo letošnji december drugačen in že danes poskrbi, da se boš decembra vsakodnevno razvajala tudi sama...

  Še iz otroštva se spomnim, kako sem z velikim navdušenjem vsako jutri odpirala advedni koledar in ugotavljala kaj se skriva za današnjim okencem...To je res tak poseben občutek in tradicija, ki se jo splača ohranjati.

  Glede na to, da smo že odrasle, naj čokoladice zamenjajo boljše dobrotice... In čokolado lahko prekosijo samo ustvarjalne dobrotice, se strinjaš?

  Zato sem ti za letošnje leto pripravila čudovit adventni koledar, ki je sestavljen iz 24 simpatičnih setov štampiljk, ki ti bodo prišle prav že takoj in potem tudi skozi celotno leto. Oblikovane so namreč popolnoma zimzeleno, kar pomeni, da jih boš lahko uporabljala tudi v prihodnjih letih. In ker so izdelane iz visoko kvalitetne fotopolimerne smole, ti bodo zagotovo dolgo dobro služile.

  Motivi štampiljk, ki jih boš našla v adventnem koledarju, so zelo različni, od takih z zimsko tematiko, ki jih boš lahko uporabila za še zadnje letošnje voščilnice, do cvetličnih, rojstnodnevnih in različnih misli, ki jih boš lahko uporabila za različne priložnosti od rojstnodnevnih, poročnih pa vse do voščilnic ob rojstvu ali pa samo za lepši dan.

  Verjetno te zelo firbec matra, kaj se skriva za presenečenji, a na to boš žal morala počakati do decembra, ko se prične praznična sezona odpiranja adventnega koledarja.


  In zakaj prednaročila pobiram že tako zgodaj?

  Ker bo pripravljenih samo toliko koledarjev, kolikor jih bo naročenih v prenaročilu (za rezervacijo velja plačan predračun). In ker bodo vsi pripravljeni ročno z veliko ljubezni, nam bo to vzelo kar nekaj časa in da pridejo do tebe pravočasno, je potrebno rezervacije opraviti tako zgodaj.


  Kdaj dobim rezervirani Mavelu adventni koledar?

  Brez skrbi... Ne bom ti jih pošiljala že v oktobru, saj vem, da bo tako skušnjava preveč velika in boš zelo težko zdržala do decembra, ko se vsa magičnost Mavelu adventnega koledarja šele začne. Adventne koledarje bom odposlala v drugi polovici novembra, da bodo pri tebi zagotovo pravočasno in boš svoje prvo okence lahko odprla na 1. decembrsko jutro.

  Torej, če imaš rada prijetna presenečenja in se želiš skozi celotni december vsakodnevno razvajati s svojimi naljubšimi dobroticami, si svoj Mavelu adventni koledar naroči čim prej, saj prednaročila veljajo samo do 19.9.2021.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Advetni koledar 2021 (prednaročilo)