Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Komplet za voščilnice s pobarvanko - Kar tako, za lepši dan

Komplet za voščilnice s pobarvanko - Kar tako, za lepši dan

Čudovit komplet s pobarvankami, s katerimi boš izdelala kar 16 voščilnic, ki bodo prejemnici sigurno polepšale dan.

Še posebej prav ti bo prišel, če doma nimaš vseh ustvarjalnih pripomočkov, pa bi vseeno želela svoje prijateljice in bližnje letos razveseliti z ročni izdelanimi voščilnicami. Pa naj bo to za 8. marec, kar tako za lepši dan ali pa ob praznovanju rojstnega dneva.

V paketu dobiš vse, kar potrebuješ za izdelavo čudovite voščilnice. In to je 16 kartic pobarvank v kar 8 motivih, 16 čudovitih obojestransko potiskanih papirjev, 16 osnov za voščilnico in 16 kuvert, da boš lahko voščilnice kar se da enostavno poslala naprej.

Pobarvanke so natisnjene na 250 g papir, ki je primeren za barvanje z barvicami ali navadnimi flumastri. Lahko pa jih tudi pustiš takšne kot so in jih samo prilepiš na priložene barvne kartončke in jim s tem dodaš karakter.

Šifra: pobarvanka-za lepsi dan

Na zalogi

14,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Z nakupom teh kartic pomagaš delati lepši svet na več nivojih, še posebno, če se boš odločila z njimi polepšati dan svojim bližnjim.

  Vse motive, ki jih najdeš na karticah je narisala priznana slovenska ilustratorka Jana Fak, samo postavitev na karticah pa je pripravila Marina Vesel, ki si je tekom 11ih let nabrala ogromno izkušenj pri izdelavi voščilnic.

  Oblikovane so bile z mislijo na to, da bodo voščilnice izpadle čudovito tako v primeru, da se jih pobarva, kot tudi če ostanejo črno bele, ali pa če se pobarva samo kakšen del kartice.

  Med motivi najdeš od zelo enostavnih, kateri ne potrebujejo veliko barvanja, pa do takih ki so že malo bolj kompleksni in boš lahko preko njih izrazila svojo kreativno dušo. Enostavnejši motivi pa so primerni tudi za otroško barvanje in preverjeno lahko povem, da sta jih za svoje vzeli tudi Loti (5 let) in Liza (7 let), ki sta se njihovega barvanja lotili z velikim navdušenjem.

  Kartice s pobarvanko so velikosti 10,2 x 13,3 cm, v kompletu pa dobiš kar 16 kartic v 8 cvetličnih motivih z verzi, ki bodo zagotovo prejemnici polepšali dan. Poleg tega pa v kompletu dobiš tudi 16 potiskanih kartončkov velikosti 10,8 x 14,0 cm, 16 osnov za voščilnico in 16 kuvert z enostavnim in hitrim zapiranjem.

  Za izdelavo takega kompleta pobarvank za voščilnice sem se odločila predvsem zato, ker živimo v tem posebnem času, v katerem smo se znašli, in se vsak dan bolj zavedamo koliko prijaznost, toplina in drobna pozornost dejansko pomenijo. Upam, da se zavedaš, da imaš kot ustvarjalka ogromno moč, saj lahko vse to deliš naprej z eno samo voščilnico, ki si jo izdelala sama, iz srca.

  Ker mogoče je res iz mode pošiljati voščilnice po pošti, ampak zamisli si sedaj, kaj ponavadi dobiš v poštnem nabiralniku? Če ugibam, bi rekla, da reklame in položnice.

  Zdaj pa si predstavljaj, da te enkrat za spremembo poleg reklam in položnic v poštnem nabiralniku pričaka tudi čisto pravo pravcato pismo, v njem pa čudovita voščilnica, za katero si je nekdo vzel čas in jo izdelal.

  Pa mi povej…

  Iskreno in po pravici…

  Bi ti bilo to všeč? Bi ti bilo všeč, da bi te nekdo tako lepo presenetil?

  Jaz vem, da bi meni bilo zelo in če je bi bilo všeč meni in tebi, potem bi bilo gotovo še komu drugemu. In veš kaj je najboljše? Da imaš vso moč v svojih rokah in lahko že danes izdelaš čudovito voščilnico za svojo prijateljico in jo z njo presenetiš v poštnem nabiralniku. Sigurna sem, da se je bo zelo razveselila.

  In ker se zavedam dejstva, da bi marsikdo rad poslal svoje unikatne voščilnice, nima pa vseh pripomočkov zanje, sem se odločila razviti takšen paket pobarvank za voščilnice, s katerimi lahko sedaj vsak, ki ima doma barvice, izdela čudovite voščilnice in z njimi razveseli svoje bližnje in prijatelje.

  Pa še nekaj.

  Ker je celoten paket zapakiran v priročni škatlici, ti jih ni potrebno vseh porabiti na enkrat. Lahko jih nekaj tudi prihraniš za drugič, saj bodo v tej škatlici pridno počakale do naslednjič, ko jih boš želela uporabiti in z njimi nekomu polepšati dan. Zaradi svoje priročnosti, pa ti tudi ne bo vzelo veliko prostora.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Komplet za voščilnice s pobarvanko - Kar tako, za lepši dan