Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Komplet za zimske voščilnice - pobarvanka

Komplet za zimske voščilnice - pobarvanka

Čudovit komplet kartic s katerimi lahko izdelaš čudovite voščilnice, še posebej, če doma nimaš vseh ustvarjalnih pripomočkov, pa bi vseeno želela letos poslati ročno izdelane voščilnice svojim prijateljem ali se priključiti pobudi razveseliti starostnike z voščilnico.

V paketu dobiš kar 50 kartic v 8 motivih, na katere so odtisnjeni motivi, ki jih lahko pobarvaš z barvicami ali flomastri, lahko pa jih tudi pustiš takšne kot so in jih samo prilepiš na pisane osnove za voščilnice in jim s tem dodaš karakter.

Šifra: pobarvanka voščilnice-

Ni na zalogi

12,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Z nakupom teh kartic pomagaš delati lepši svet na več nivojih, še posebno, če boš z njimi sodelovala pri obdaritvi starostnikov z božično novoletnimi voščilnicami.

  Vse motive, ki jih najdeš na karticah je narisala priznana slovenska ilustratorka Jana Fak, samo postavitev na karticah pa je pripravila Marina Vesel, ki si je tekom 10ih let nabrala ogromno izkušenj pri izdelavi voščilnic.

  Oblikovane so bile z mislijo na to, da bodo voščilnice izpadle čudovito tako v primeru, da se jih pobarva, kot tudi če ostanejo črno bele, ali pa če se pobarva samo kakšen del kartice.

  Med motivi najdeš od zelo enostavnih, kateri ne potrebujejo veliko barvanja, pa do takih ki so že malo bolj kompleksne in predstavljajo čudovito zimsko sceno. Vse pa so primerne tudi za otroško barvanje in preverjeno lahko povem, da sta jih za svoje vzeli tudi Loti (5 let) in Liza (7 let), ki sta se njihovega barvanja lotili z velikim navdušenjem.

  Kartice so velikosti 10,2 x 13,3 cm, v kompletu pa dobiš kar 50 kartic v 8 motivih.

  Ker so tiskane na 250 g papir, so dovolj debele, da jih lahko uporabiš samostojno, po želji pa jih lahko tudi prilepiš na osnovo za voščilnico ali kakšen drug barvni kartonček.

  Za izdelavo takih kartic sem se odločila predvsem zato, ker živimo v tem posebnem času v katerem smo se znašli, se vsak dan bolj zavedamo koliko prijaznost, toplina in drobna pozornost dejansko pomenijo. Upam, da se zavedaš, da imaš kot ustvarjalka ogromno moč, saj lahko vse to deliš naprej z eno samo voščilnico, ki si jo izdelala sama, iz srca.

  Ker mogoče je res iz mode pošiljati voščilnice po pošti, ampak zamisli si sedaj, kaj ponavadi dobiš v poštnem nabiralniku? Če ugibam, bi rekla, da reklame in položnice.

  Zdaj pa si predstavljaj, da te enkrat za spremembo poleg reklam in položnic v poštnem nabiralniku pričaka tudi čisto pravo pravcato pismo, v njem pa čudovita voščilnica, za katero si je nekdo vzel čas in jo izdelal.

  Pa mi povej…

  Iskreno in po pravici…

  Bi ti bilo to všeč? Bi ti bilo všeč, da bi te nekdo tako lepo presenetil?

  Jaz vem, da bi meni bilo zelo in če je bi bilo všeč meni in tebi, potem bi bilo gotovo še komu drugemu. In veš kaj je najboljše? Da imaš vso moč v svojih rokah in lahko že danes izdelaš čudovito voščilnico za svojo prijateljico in jo z njo presenetiš v poštnem nabiralniku. Sigurna sem, da se je bo zelo razveselila.

  In ker se zavedam dejstva, da bi marsikdo rad poslal svoje unikatne voščilnice, nima pa vseh pripomočkov zanje, sem se odločila razviti takšen set kartic s katerimi lahko sedaj vsak, ki ima doma barvice, izdela čudovite božično novoletne voščilnice in z njimi razveseli svoje bližnje in morda tudi katerega od starostnikov.

  Ker pa pridejo pakirane v priročni škatlici jih lahko nekaj prihraniš tudi za naslednje leto, saj bodo v tej škatlici pridno počakale do naslednjega leta, zaradi svoje priročnosti pa ti tudi ne bodo vzele veliko prostora.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Komplet za zimske voščilnice - pobarvanka