Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Paket "Popolna ekipa" - Limonca Polonca

Paket "Popolna ekipa" - Limonca Polonca

Štampiljke Limonca Polonca v svoji polnosti zaživijo šele v kombinaciji z ujemajočimi rezalnimi šablonicami. Zato ti bo paket "popolna ekipa" prišel zelo prav, saj v njem dobiš tako štampiljke kot tudi ujemajoče rezalne šablonice seta Limonca Polonca. Naj se ustvarjanje brez meja začne.

Šifra: 7D-PE-035

Na zalogi

11,44 € 10,97 €

4% ceneje

Opis izdelka

  Podrobnosti

  Se ti je že kdaj zgodilo, da si imela doma res čudovite štampiljke, ki si jih z veseljem uporabljala, a si kmalu ugotovila, koliko različnih izdelkov bi šele lahko pripravila, če bi jih obrezala? A zanje rezalnih šablonic nisi imela in si jih morala obrezovati na roko?

  Ne samo, da je tako rezanje zamudno, tudi tako natančno ni, kot bi bilo z rezalnimi šablonicami. In še eno prednost imajo rezalne šablonice. Izrezki imajo ob robovih nežnejši (zaobljen) rob, zato tudi izgledajo veliko prijetnejši in zaključeni, kar pa da sami voščilnici tisto globino, ki jo je včasih težje doseči.

  Zato, sem ti za komplet štampiljk Limonca Polonca pripravila tudi rezalne šablonice, s katerimi boš svoje štampiljke še obogatila in jih boš lahko uporabila na več različnih načinov. Poleg tega, pa boš lahko v kombinacijami s štampiljkami izdelala hitre in enostavne poletne voščilnice in z malce domišljije, jih boš lahko uporabila tudi na ostalih voščilnicah skozi celo leto.


  NAVODILA ZA UPORABO:

  Za uporabo rezalnih šablonic potrebuješ rezalno napravo (moja najljubša je trenutno Big Shot). Šablonice lahko v kombinaciji s štampiljkami uporabljaš na dva različna načina.

  Način #1:

  Štampiljko naprej odtisneš na papir, potem pa jo z rezalno šablonico "obkrožiš". Se pravi, da se odprtina v sredini šablonice lepo ujema z odtiskom. Šablonico nekako fiksiraj (v tem primeru lahko uporabiš washi tape ali pa magnetno rezalno ploščo), naredi "rezalni sendvič" po navodilih proizvajalca rezalne naprave in spusti skozi rezalno napravo. In z dobljenim izrezkom lahko že takoj obogatiš svojo voščilnico.

   

  Način #2

  Drugi način, pa je malce neobičajen, a isto, če ne še bolj koristen. V tem primeru, pa najprej iz papirja izrežeš izrezek in potem nanj pravilno odtisneš štampiljko, tako da je lepo poravnana in da okoli odtiska ostane 1 mm bel rob. Ta varianta je še posebej uporabna, če imaš doma odtiskovalno napravo MISTI, s katero lahko zelo natančno odtisneš svoje štampiljke.


  Takolele... Razložila sem ti oba načina za uporabo, sedaj pa mi dovoli, da ti postrežem še z dvema nadvse uporabnima nasvetoma, da bo uporaba štampiljk in šablonic še enostavnejša.

   

  Nasvet #1

  Malce prej sem ti omenila napravo za odtiskovanje MISTI s katero bo tvoje odtiskovanje štampiljk res enostavno. In da bo v kombinaciji s šablonicami res tako, ti svetujem, da si iz lista papirja narediš pravokotnik (ali pa kvadrat, važno da so robovi ravni in pod pravim kotom) in v sredini izrežeš izrezek s pomočjo rezalne šablonice. Tako pripravljen pravokotnik, ti bo služil kot šablona, da se ti izrezek ne bo premikal po MISTI-ju in bo odtiskovanje resnično natančno.

  Tako pripravljeno šablono pa le shrani, saj jo lahko uporabiš še naslednjič in še velikokrat potem.

   

  Nasvet #2

  In ko sva že pri shranjevanju. Jaz ujemajoče šablonice in štampiljke, ali kot sem jih poimenovala jaz popolno ekipo, shranjujem skupaj, da so šablonice vedno pri roki, ko uporabljam štampiljke. Ker včasih misliš, da jih ne boš rabil, a na koncu ugotoviš, da bi jih pa vseeno lahko. In ker prideta skupaj v kompletu, imaš oba pripomočka vedno pri roki.

  A pri shranjevanu bodi vseeno pozorna, da so šablonice nekako ločene od štampiljk, saj so rezila ostra in lahko štampiljke poškodujejo. Tukaj pa si lahko pomagaš kar z mini kuverticami, v katere pospraviš rezalne šablonice, kuvertico pa pospraviš v vrečko skupaj s štampiljkami.


  Opozorilo!

  Rezalne šablonice imajo oster rob, zato je potrebno z njimi delati previdno, če želimo, da naše blazinice na prstih ostanejo cele :)

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Paket "Popolna ekipa" - Limonca Polonca