Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Planer po meri (dnevni načrt)

Planer po meri (dnevni načrt)

Planer oz. bolje rečeno "knjižni" vložek, ki smo ga vsi potiho pričakovali, saj si lahko sedaj sama izdelaš točno take trde platnice na tvojem dnevnem planerju, kot si si ga vedno želela. Vem... Noro, ane?

V paketu dobiš šivane vložne liste in pa že v naprej narezane platnice in hrbtišče in najboljše lepenke. Zvezek je formata 16,5 x 23,0 cm, vsebuje 88 listov gramature 120g/m2 in ima na vseh straneh odtisnjen dnevni načrt, ki pa je veliko več kot le navadna to-do lista. Je organizacija in programiranje tvojega sanjskega življenja.

Šifra: ZPM-planer

Na zalogi

11,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  V paketu dobiš vložne liste, ki imajo šivano vezavo, kar pomeni, da ti listi kljub mnogokratni uporabi ne bodo frčali na vse strani, ampak bodo lepo ostali na mestu. Točno tako vezavo imajo tudi knjige s trdo vezavo. V kompletu dobiš tudi že pripravljene (narezane) platnice in hrbtišče, tako da vse kar potrebuješ je lepilo (za prvič priporočam uporabo scor-tape lepila) in pa dizajnerski papir. In to je vsa umetnost.

  In kar brez skrbi, da platnic ne bi znala prilepiti na "knjižni vložek". Poleg boš dobila tudi slikovna in pisna navodila, tako da bo izdelava zvezka res enostavna, hitra in zabavna.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Planer po meri (dnevni načrt)