Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Čistilna gobica za štampiljke (stamp shammy)

Čistilna gobica za štampiljke (stamp shammy)

Fantastična gobica za čiščenje štampiljk, ki ne pušča nitk.

Šifra: LF1045SS (N)

Na zalogi

9,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Le kdo nima problemom s čiščenjem štampiljk? Jaz jih že imam... Ponavadi jih čistim s čistilnimi robčki, ki pa mi pustijo nitke, ki potem vplivajo na kvaliteto odtiska, saj se mi nemalokrat zgodi, da se odtisne tudi nitka, ki se je ujela na štampiljko. Če pa jih umivam pod tekočo vodo, pa moram potem čakati kar nekaj časa da se štampiljka posuši in jo lahko uporabljam naprej.

  Ampak sedaj je tukaj prav posebna gobica, ki je namenjena prav čiščenju štampiljk, pri tem pa ne pušča sledov nitk na štampiljkah. Samo obrišeš in uporabljaš naprej :) Wiiii kako kul je to.

  Navodila za uporabo

  Gobica pride že vlažna, tako da jo lahko takoj začneš uporabljati za čiščenje štampiljk. Čez nekaj časa se gobica posuši in jo je potrebno zmočiti z vodo, da se zopet napoji in jo lahko naprej uporabljaš. Prav tako jo lahko očistiš pod tekočo vodo in dobro ožameš. To je vsa umetnost :)

  Nasvet #1

  Gobica bo verjetno čez čas postala "umazana" zaradi barvila, ki je v barvnih blazinicah. Brez skrbi. Če jo boš redno spirala to ne bo vplivalo na kvaliteto čiščenja štampiljk.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Lawn Fawn
Mnenja o izdelku
  1. ocena Mnenje napisal-a Greta Ivanuša

   Res je fantastična,ne pušča nitk in je vedno pri roki. Čistilne robčke pozabiš kupiti in ko jih potrebuješ jih ni. (Objavljeno 13. 07. 2018)

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Čistilna gobica za štampiljke (stamp shammy)