Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Naprava za odtiskovanje štampiljk - MISTI (original velikost)

Naprava za odtiskovanje štampiljk - MISTI (original velikost)

Fantastičen pripomoček s katerim je odtiskovanje štampiljk mala malica tudi za tiste, ki niso najbolj vešči odtiskovanja :)

Velikost MISTIJA je srednja in sicer so zunanje mere 20 x 25,5 cm, uporabiš pa lahko list do maksimalne velikosti 16,5 x 21,5 cm ali po domače, A5 format bo šel enostavno notri.

Šifra: MISTI

Na zalogi

89,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Kolikokrat se ti je že zgodilo, da se ti štampiljka ni odtisnila točno tako kot bi se morala? Se ti je že kdaj zgodilo, da si morala potem še enkrat na isto mesto odtisniti štampiljko in ti to nikakor ni uspelo? Ali pa se ti je akrilna ploščica, na kateri je že namazana štampijka, po nesreči izmaknila in padla na čisto nepravo mesto in tako uničila že skoraj končan izdelek?

  MISTI je potem tisti pripomoček, ki te bo rešil teh težav, saj je z njim odtiskovanje popolnoma enostavno in hitro... Z njim lahko večkrat odtisneš na isto mesto in tako dobiš res jasen in močen odtisek. Lahko pa z njim narediš tudi 3D efekt štampiljk oz. sence, s pomočjo vse bolj popularnih večplastnih štampiljk in to čisto enostavno :)

  Kaj pa če moraš narediti serijo 100 voščilnic? Kaj praviš na to, da bi lahko 100 voščilnic na katere odtiskuješ štampiljke odtisnila popolnoma enako in to brez pretiranega truda? Ja z MISTI-jem je mogoče tudi to... Hitro in enostavno :)

  Navodila za uporabo:

  Najprej odpri "vratca" MISTI-ja in vanj postavi papir in ga pripni z magnetki. Nato postavi štampiljko na mesto, na katero jo želiš odtisniti in zapri vratca, da se štampiljka prime nanje. Potem pa samo še štampiljko namaži, zapri vratca in nežno pritisni nanje, da se barva prenese iz štampiljke na papir... Enostavno in preprosto in hitro :)

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Ne
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Naprava za odtiskovanje štampiljk - MISTI (original velikost)