Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Pletena bombažna čipka - bela

Pletena bombažna čipka - bela

Čudovit trak z belo pleteno bombažno čipko, širine 12 mm, dobavljivo na meter.

Šifra: MA003

Na zalogi

1,47 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Če si ljubiteljica nežnih čipk na voščilnicah, albumčkih ali kuverticah, potem ti bo tale čudovita, nežna bela čipka prišla še kako prav, saj je ravno prav široka, da se jo da zelo lepo vkomponirati praktično kamorkoli. In ker je na eni strani pletena bolj gosto, se odlično ujame tudi z lepili, ki se zaradi gostega pletenja ne vidijo skozi.

  Za lepljenje čipke ti priporočam ali scor-tape obojestranski lepilni trak ali pa silikonsko lepilno pištolo. Če boš uporabila slednjo, za najboljši rezultat in da bo lepilo res dobro prijelo, ga nanašaj postopoma (nekaj cm na enkrat).

  In ker je nežne bele barve jo lahko tudi pobarvaš s pomočjo distress blazinic in celo akvarelnih barv. Preprosto naneseš nekaj distress blazinice ali barve na podlago (priporočam non-stick craft sheet), jo posprejaš z vodo, da dobiš tako tekočo barvo. Potem pa s čipko barvo samo pobrišeš iz podlage in že je pobarvana=) Pusti, da se posuši na zraku, če pa se ti mudi, jo pa enostavno posušiš s pomočjo grelne naprave (pazi, ker grelna naprava se zelo segreje, da se ne opečeš).

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Pletena bombažna čipka - bela