Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Tekoče perle Jewel Drops - rumena (Limoncello)

Tekoče perle Jewel Drops - rumena (Limoncello)

Gosta prosojna tekoča barva v plastenki z ozkim vratom, rumena s sijajem, 30 ml.

Šifra: 644N (N)

Ni na zalogi

2,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Se ti zdijo samolepilne polperle nerodne za uporabo, ali enostavno prevelike ali premajhne? Ali pa ne najdeš prave barve? Konec težav. Uporabi Nuvo tekoče perle, ki dajo videz pravih perl, poleg tega pa jih najdeš v neštetih barvah. Plastenka se končuje z ozko cevko, skozi katero nanašaš sijočo prosojno barvo v obliki pikic ali pa z njo napišeš celo besedilo. Na papirju se sušijo do 24 ur, zelo odvisno od tega kako debelo jih naneseš.

  Nasvet #1: Če želiš narediti res lepo kapljico oz polperlico, potem ti bo naslednji nasvet v veliko pomoč. Vrat plastenka imej nekaj mm nad papirjem, ko začneš iz njega spuščati barvo in pusti, da barva lepo pade na površino papirja. Po nekaj sekundah boš dobila lepo oblikovano kapljico, ki bo ohranila svojo obliko ko se posuši.

  Nasvet #2: Kapljice pa si lahko izdelaš tudi na zalogo in jih potem s tekočim lepilom samo prilepiš na voščilnico in ti tako ni potrebno čakati, da se posuši. Kako? Čisto enostavno. Preprosto jih naneseš na plastično folijo in pustiš, da se posušijo :) In ko so enkrat suhe, jih samo enostavno odlepiš iz plasitčne folije in prilepiš na voščilnico.

  Nasvet #3: Ker je barva prosojna, jo lahko naneseš tudi čez odtisek ali potiskan papir in na tak način narediš lep svetleč (glossy) videz.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Tonic studios
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Tekoče perle Jewel Drops - rumena (Limoncello)