Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Versa Mark embosing marker

Versa Mark embosing marker

Posebni lepljiv marker, ki omogoča, da se nanj prime prah.

Šifra: PV - 01 (N)

Na zalogi

4,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Posebej sočen in lepljiv marker, ki omogoča, da se na odtise oz. napise (narejene z njim) prilepiš embosing prah, ki ga potem še utrdiš (stopiš) s pomočjo grelne naprave. Lahko pa z njegovo pomočjo na barvnem papirju narediš nežne svetlikajoče odtise s pomočjo štampiljk ali pa tako da sama kaj narišeš oz. napišeš in tako dobiš unikaten papir v ujemajočih barvah. Lahko pa ga tudi uporabiš za resist tehniko na svetlečem papirju. Marker ima dve konici in sicer v obliki čopiča in pa tanko konico s pomočjo katere lahko pišeš.

  Navodila za uporabo:

  Z embosing markerjem najprej pobarvaš štampiljko, ali pa na papir kaj narišeš oz napišeš. Če ga uporabljaš skupaj s štampiljko, to najprej odtisneš. Nato papir, na katerega si nanesla embosing marker, posuješ z embosing prahom. Odvečni prah streseš nazaj v posodico. Nato prilepljen embosing prah stopiš in že imaš embosiran odtisek. Enostavno ane? Poglej si še video tutorial, ki sem ti ga pripravila.

  Namig: Pri segrevanju paziš, da ne segreješ preveč, saj se lahko zgodi, da papir stopljeni prah vpije in se tako izgubi reliefna tekstura (vendar pa efekt stopljenega prahu ostane).

  Opozorilo: Pri segrevanju dosežemo visoke temperature, zato je potrebno paziti, da se ne opečeš.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Tsukineko
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Versa Mark embosing marker