Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Paket Organizirano leto

Paket Organizirano leto

Planer oz. bolje rečeno "knjižni" vložek, ki smo ga vsi potiho pričakovali, saj si lahko sedaj sama izdelaš točno take trde platnice na tvojem dnevnem planerju, kot si si ga vedno želela. Vem... Noro, ane?


V paketu dobiš kar 3 šivane vložne liste in pa že v naprej narezane platnice in hrbtišče in najboljše lepenke. Zvezek je formata 16,5 x 23,0 cm, notranjost zvezka pa je črtasti listi (gramatura 90 g/m2), pikasta (gramatura 140 g/m2) in pa dnevni planer (gramatura 120 g/m2).

Šifra: organizirano-leto

Na zalogi

35,91 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  V paketu dobiš vložne liste, ki imajo šivano vezavo, kar pomeni, da ti listi kljub mnogokratni uporabi ne bodo frčali na vse strani, ampak bodo lepo ostali na mestu. Točno tako vezavo imajo tudi knjige s trdo vezavo. V kompletu dobiš tudi že pripravljene (narezane) platnice in hrbtišče, tako da vse kar potrebuješ je lepilo (za prvič priporočam uporabo scor-tape lepila) in pa dizajnerski papir. In to je vsa umetnost.

  In kar brez skrbi, da platnic ne bi znala prilepiti na "knjižni vložek". Poleg boš dobila tudi slikovna in pisna navodila, tako da bo izdelava zvezka res enostavna, hitra in zabavna.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Paket Organizirano leto