Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Paket "Sladka mavrica"

Paket "Sladka mavrica"

Če obožuješ Mavelu papirje s pikicami, je to paket, ki ga moraš pod nujno imeti. V kompletu dobiš kar 18 mavričnih enobarvnih papirjev, kateri se izjemno lepo ujemajo z barvnimi odtenki kolekcije Pikica pri pikici. Paket vsebuje 12 različnih barv, vsake barve po 3 liste, ki so obojestransko potiskani. Velikost posameznega lista je 30,5 x 30,5 cm (12'' x 12'') in gramature 190 g/m2, zato ga lahko uporabiš tudi pri malce večjih projektih kot je albumček ali škatlice.

Šifra: Sladka mavrica

Na zalogi

17,46 € 14,97 €

14% ceneje

Opis izdelka

  Podrobnosti

  Če si tudi ti navdušena nad papirji s pikicami, potem si se gotovo že kdaj znašla pred zagato, da jih je včasih malce težje kombinirati z drugimi vzorčastimi papirji.

  Res je! Papirji s pikicami se najlažje kombinirajo z enobarvnimi papirji, je pa res, da je včasih tako zelo težko najti pravi odtenek. Zato sem jaz za Mavelu papirje s pikicami pripravila tudi enobarvne papirje, ki so tiskani z isto pločevinko barve, kot papirji s pikicami. Kar pomeni, da se v odtenku praktično 100% ujemajo s papirjem s pikicami.

  Torej, nič več skrbi, kateri papirji bodo lepo pašali k pikicam. V tem kompletu dobiš vsake barve po 3 liste, kar bo zadoščalo za kar nekaj časa. In kar je najboljše, enobarvne papirje lahko skombiniraš tudi med seboj ali pa celo z drugimi barvnimi odtenki pikic, saj so barve skrbno izbrane, da lepo pašejo ena k drugi.

  Nekaj zabavnih idej za uporabo:

  • Če želiš voščilnici dodati pikico na i, jih uporabi tako, da jih uporabiš kot "obrobo" na voščilnici
  • S pomočjo rezalnih šablonic izreži izrezek, ki bo dal popoln element na voščilnici
  • Uporabiš jih lahko tudi kot ozadje voščilnice, kateremu dodaš le še nekaj izrezkov ali odtiskov
  • Ker je papir obojestransko potiskan, zelo lepo izpade tudi na škatlicah in kuvertah
  • V kombinaciji z drugimi Mavelu papirji, lahko z njimi izdelaš čudovite albumčke, kateri bodo varovali nepozabne spomine ujete v fotografije


  Za še lažjo uporabo, sem ti pripravila tudi 3 uporabne nasvete:

  Nasvet #1

  Za dodatno globino in iskrivost, lahko papir posenčiš z barvnimi blazinicami. Lahko uporabiš zelo podobne odtenke s katerimi boš papirjem dodala malce globine. Če si bolj ljubiteljica Shabby Chic stila, jih lahko senčiš z belo akrilno barvo. Če pa želiš bolj vintage različico, pa uporabi bolj rjave tone.

  Nasvet #2

  Za rezanje potiskanega papirja ti priporočam uporabo rezalnika, saj boš tako najenostavnejše papir odrezala natančno in naravnost. Pa še zelo hitro :)

  Nasvet #3

  Če želiš, da se ti del odtiska sklada s papirjem, oz. da izgleda kot da si ga sama tako zabavno pobarvala, potem to narediš takole. Na potiskan papir odtisneš štampiljko in izrežeš samo del odtiska, ki ga prilepiš na drugi (enak) odtisek, ki pa je odtisnen na bel papir.

  Za malce lažjo predstavo (beri na prikazano na papirju): Štampiljko z deklico odtisneš na potiskan papir in nato izrežeš ven samo oblekico. Isto deklico še enkrat odtisneš, tokrat na bel papir. Na odtis oblekice prilepiš oblekico izrezano iz papirja, ostali del odtiska pa pobarvaš z željeno tehniko. In na tak način dobiš lepo punčko z vzorčasto oblekico.

  Vsi papirji Mavelu so oblikovani in tiskani v Sloveniji na brezlesni papir.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Paket "Sladka mavrica"