Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Zvezek po meri (črtasta notranjost)

Zvezek po meri (črtasta notranjost)

Zvezek oz. bolje rečeno "knjižni" vložek, ki smo ga vsi potiho pričakovali, saj si lahko sedaj sama izdelaš točno tak črtast zvezek s trdimi platnicami, kot si si ga vedno želela. Vem... Noro, ane?

V paketu dobiš vložne liste in pa že v naprej narezane platnice in hrbtišče in najboljše lepenke. Zvezek je formata 16,5 x 23,0 cm, vsebuje 112 listov gramature 90g/m2 in ima na vseh straneh odtisnjene nežne črte, na katere je tako zelo prijetno pisati.

Šifra: ZVP-crte

Na zalogi

11,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  V paketu dobiš vložne liste, ki imajo šivano vezavo, kar pomeni, da ti listi kljub mnogokratni uporabi ne bodo frčali na vse strani, ampak bodo lepo ostali na mestu. Točno tako vezavo imajo tudi knjige s trdo vezavo. V kompletu dobiš tudi že pripravljene (narezane) platnice in hrbtišče, tako da vse kar potrebuješ je lepilo (za prvič priporočam uporabo scor-tape lepila) in pa dizajnerski papir. In to je vsa umetnost.

  In kar brez skrbi, da platnic ne bi znala prilepiti na "knjižni vložek". Poleg boš dobila tudi slikovna in pisna navodila, tako da bo izdelava zvezka res enostavna, hitra in zabavna.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Zvezek po meri (črtasta notranjost)