Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Rezalne šablonice - Pravokotniki z notranjimi oblački

Rezalne šablonice - Pravokotniki z notranjimi oblački

Ker znajo biti ravni robovi včasih prav dolgočasni, te bodo rešile te čudovite pravokotne šablonice, ki ti bodo izrezale čudovite pravokotnike z nežnimi a ob enem tudi elegantnimi oblački na notranji strani pravokotnika, katere lahko ravno zaradi svoje enostavnosti uporabiš praktično za vse priložnosti.

Velikost pozamene šablonice najdeš v daljšem opisu spodaj.

Šifra: 7DR-065

Na zalogi

29,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Si že naveličana dolgočasnih ravnih robov in si želiš malce popestritve na svojih voščilnicah in drugih izdelkih?

  Potem ti bodo zelo prav prišle šablonice z nežno čipko, ki so oblikovane tako, da jih lahko uporabiš praktično za vsako priložnost, pa naj bo to od poroke, do rojstva in celo na moških voščilnicah v kombinaciji s kakšnimi bolj zamolklimi barvami se bodo lepo znašle.

  Velikosti:

  ⭐️ Največji pravokotnik z oblački: 4 x 5,25 " oz. 10,2 x 13,3 cm

  ⭐️ Srednji pravokotnik z oblački: 3,11 x 4,3 " oz.7,9 x 11,0 cm

  ⭐️ Manjši pravokotnik z oblački: 2,125 x 3,35 " oz. 5,4 x 8,5 cm

  ⭐️ Tagec: 1,22 x 2,36" oz. 3,1 x 6,0 cm


  NAVODILA ZA UPORABO:

  Za uporabo rezalnih šablonic potrebuješ rezalno napravo (moja najljubša je trenutno Big Shot). Šablonice lahko v kombinaciji s štampiljkami uporabljaš na dva različna načina.

  Način #1:

  Štampiljko naprej odtisneš na papir, potem pa jo z rezalno šablonico "obkrožiš". Se pravi, da se odprtina v sredini šablonice lepo ujema z odtiskom. Šablonico nekako fiksiraj (v tem primeru lahko uporabiš washi tape ali pa magnetno rezalno ploščo), naredi "rezalni sendvič" po navodilih proizvajalca rezalne naprave in spusti skozi rezalno napravo. In z dobljenim izrezkom lahko že takoj obogatiš svojo voščilnico.

   

  Način #2

  Drugi način, pa je malce neobičajen, a isto, če ne še bolj koristen. V tem primeru, pa najprej iz papirja izrežeš izrezek in potem nanj pravilno odtisneš štampiljko, tako da je lepo poravnana in da okoli odtiska ostane 1 mm bel rob. Ta varianta je še posebej uporabna, če imaš doma odtiskovalno napravo MISTI, s katero lahko zelo natančno odtisneš svoje štampiljke.


  Takolele... Razložila sem ti oba načina za uporabo, sedaj pa mi dovoli, da ti postrežem še z dvema nadvse uporabnima nasvetoma, da bo uporaba štampiljk in šablonic še enostavnejša.

   

  Nasvet #1

  Malce prej sem ti omenila napravo za odtiskovanje MISTI s katero bo tvoje odtiskovanje štampiljk res enostavno. In da bo v kombinaciji s šablonicami res tako, ti svetujem, da si iz lista papirja narediš pravokotnik (ali pa kvadrat, važno da so robovi ravni in pod pravim kotom) in v sredini izrežeš izrezek s pomočjo rezalne šablonice. Tako pripravljen pravokotnik, ti bo služil kot šablona, da se ti izrezek ne bo premikal po MISTI-ju in bo odtiskovanje resnično natančno.

  Tako pripravljeno šablono pa le shrani, saj jo lahko uporabiš še naslednjič in še velikokrat potem.

   

  Nasvet #2

  In ko sva že pri shranjevanju. Jaz ujemajoče šablonice in štampiljke, ali kot sem jih poimenovala jaz popolno ekipo, shranjujem skupaj, da so šablonice vedno pri roki, ko uporabljam štampiljke. Ker včasih misliš, da jih ne boš rabil, a na koncu ugotoviš, da bi jih pa vseeno lahko. In ker prideta skupaj v kompletu, imaš oba pripomočka vedno pri roki.

  A pri shranjevanu bodi vseeno pozorna, da so šablonice nekako ločene od štampiljk, saj so rezila ostra in lahko štampiljke poškodujejo. Tukaj pa si lahko pomagaš kar z mini kuverticami, v katere pospraviš rezalne šablonice, kuvertico pa pospraviš v vrečko skupaj s štampiljkami.


  Opozorilo!

  Rezalne šablonice imajo oster rob, zato je potrebno z njimi delati previdno, če želimo, da naše blazinice na prstih ostanejo cele :)

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Rezalne šablonice - Pravokotniki z notranjimi oblački