Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

USTVARJANJE od A do Ž
od osnov do drobnih trikov, ki naredijo vso razliko...


Ojla draga ustvarjalka...

Dobrodošla v šoli papirčkanja ali kot sem naše učne urice poimenovala... Dobrodošla v seriji Papirčkanje od A do Ž.

Našo šolo sem si zamislila tako, da se vsak delovnik skupaj družimo v živo... Jaz prevzamem vlogo učiteljice, ti pa učenke.

Vsi video posnetki, ki jih najdeš spodaj, so bili posneti v živo, tukaj pa sem zbrala posnetke, da je vse lepo na enem mestu.

In...

Ker verjamem, da so taka druženja zelo zabavna in tudi poučna, sem se odločila, da bomo v šolo hodile kar tri tedne in se v tem času naučile vse od čistih osnov, pa do tistih skritih trikov, ki jih ve le malo katera ustvarjalka, a samo papirčkanje tako zelo olajšajo in ga naredijo še zabavnejšega :)

Ker šola poteka kar 3 tedne, sem ti za vsak teden pripravila svojo stran in samo klikneš slikco tedna in te bo povezalo na podstran, kjer boš našla vse video vsebine tega tedna + povezave do blog objav :)


⬇️ Klik, klik ⬇️Pa ne bom več nakladala...

Edino...

Predno pa rečem adijo, pa bi ti želela še nekaj povedati...

Namreč...

Vsako učno uro, moje učenke dobijo posebno nalogo oz. domače veselje, da naučeno znanje čim prej spravijo v prakso.

Verjamem namreč, da si naši možgančki nove stvari zapomnijo veliko hitreje in za dlje časa, če stvar ponavljajo oz. dajo teorijo v prakso.

Zato...

Imamo domače veselje.

V šoli so nam učiteljice podarjale zvezdice in sončke, jaz pa vam bom podarila nekaj drugega...

In sicer, pridna dela si zaslužijo nagrado...

Zato sem se odločila, da bom po končani šoli oz. natančneje 30.4.2020 med puncami, ki bodo pridno delale domače veselje, izžrebala eno, ki bo prejela bon v vrednosti 25 eur za nakup Mavelu izdelkov.

O to pa je super nagrada!

Se strinjaš?

In kako lahko sodeluješ v njej?

Tako da pridno delaš domače veselje, svoje izdelke fotografiraš in fotke objaviš nekje na internetu (FB, Instagram, blog, moj album), tam poveš za kateri dan delaš domačo nalogo in označiš Mavelu (lahko dodaš povezavo na to stran, ali pa označiš Mavelu na FB-ju).

Za vsak dan lahko prijaviš samo 1 izdelek, lahko pa sodeluješ na vsaki učni uri in tako, če boš pridna in naredila vsa domača veselja, imaš veliko možnosti za osvojitev nagrade.

Skratka... Ko imaš svoj izdelek nekje v svojem kotičku na internetu, povezavo vnesi v obrazec spodaj (InLinkz) in ko tvoj izdelek postane viden sodeluješ :)

Se že zelo veselim tvojih izdelkov :)

Xoxo, Marina

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter