Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Barva Chalky Finish - zelena

Barva Chalky Finish - zelena

Enkratna pastelna barva z mat "sijajem", zelene barve, 118 ml.

Šifra: 38867452

Na zalogi

Samo še 1 na zalogi

5,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Obožuješ Vintage in Shabby Chic stil? S pomočjo teh enkratnih Chalky Finish barv ga lahko dosežeš brez posebnega truda. In za tisto pravo pikico na i, se posušijo v mat, kar jih naredi še bolj vintage in shabby :) Samo barvo lahko uporabljaš na najrazličnejših materialih od papirja, lesa, keramike, platna, blaga, plastike do kovine in gline.

  Navodila za uporabo:

  Izdelek, ki ga želiš pobarvati (npr škatlo) naprej dobro očisti in obrusi (v primeru lesa). Nato pa s čopičem enostavno nanesi barvo Chalky Finish v tanki plasti in počakaj, da se posuši. Nato čez nanesi še eno plast in tvoj izdelek je pobarvan in je lepe mat barve. Po uporabi čopiče vedno dobro speri pod tekočo vodo, lahko pa uporabiš tudi čistilo za čopiče.

  Nasvet #1:

  Najboljše je, če svoj izdelek (npr. škatlo) prej premažeš s tanko plastjo Gessa, ki naredi zaščitno plast in na tak način prepreči, da bi se sama barva preveč vpijala v material. Na tak način porabiš veliko manj barve kot bi jo sicer.

  Nasvet #2:

  Če želiš enostavno narejen Vitange videz je najboljše, da za vsako plast uporabiš drugo barvo. Najprej normalno pobarvaš prvo plast, počakaš, da se posuši in nato z zelo suhim čopičem (lahko je tudi že precej obrabljen in trd) zelo malo barve v eni smeri naneseš na prvo plast, tako da se bodo poznale črte.

  Nasvet #3:

  Vintage videz lahko dosežeš tudi z brušenjem. Ko sta obe plasti barve lepo suhi (za še boljši efekt uporabi dve različni barvi, ki pa se med seboj lepo ujemata), enostavno po njih potegni z brusnim papirjem. Najboljše je uporabi bolj grobi brusni papir.

  Nasvet #4:

  Da bo barva kar se da obstojna, jo čisto na koncu (ko je že suha) še zaščiti s posebnim lakom za zaščito Chalky Finish.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Rayher hobby
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Barva Chalky Finish - zelena