Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Okenca za labelo (Lip Balm Pouches)

Okenca za labelo (Lip Balm Pouches)

Komplet plastičnih okenc za labelo ali tresočke, 10 kos.

Šifra: MFT-SUPPLY-759

Na zalogi

4,47 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Zakaj mi je tole okence tako zelo zanimivo? Ker ga lahko uporabiš na vsaj dva načina. Eden je, da vanj shraniš labelo, ki jo podariš kot darilo (kar tako ali pa ob kakšni posebni priložnosti, kot je rojstni dan ali novo leto). In jo seveda lepo in v tvojem stilu zaviješ (kot del voščilnice ali pa samo na tagcu).

  Druga možnost uporabe pa je kot tresočke, ki so vsak dan bolj popularne :) In kako tudi ne, ko so pa tako čudovite in drugačne od običajnih voščilnic :)

  Velikost okenca je 7,0 x 1,9 cm, višine pa 1,6 cm.

   

  Navodila za uporabo:

  Iz osnovnega papirja, ki ga želiš imeti na ozadju voščilnice (ali tagca), najprej izreži zaobljen pravokotnik, ki je točno take velikosti, kot okenček. To lahko narediš s pomočjo rezalne šablonice ali pa ustvarjalnega nožka in ravnila s kovinskim robom. Potem pa v tako pripravljeno odprtino vstaviš plastičen okenček, ki ga po robovih zalepiš, da se ne bo slučajno premaknil in bi iz njega lahko padlo polnilo za tresočke. Vanj iz zadnje strani streseš polnilo za tresočke in zapreš z papirjem, ki ga lahko prilepiš s tekočim ali obojestranskim lepilom. In tresočka je pripravljena samo še za okrasitev :)

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec My Favorite Things
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Okenca za labelo (Lip Balm Pouches)