Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Decoupage papir - roza s črtami (Spring Drop, Textured)

Decoupage papir - roza s črtami (Spring Drop, Textured)

Tanek papir za decoupage tehniko, velikosti 26 x 37,5 cm, 3 listi).

Šifra: FEDEC042

Na zalogi

4,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Imaš doma staro leseno škatlo, ki bi jo želela malo predelati in narediti veliko bolj zanimivo? En način kako jo lahko polepšaš je s pomočjo decoupage tehnike. Kaj je to? S pomočjo posebnega tekočega lepila prilepiš tanek potiskan papir na npr. leseno površino in jo tako obogatiš. Kako točno to narediš?

  Če želiš polepšati leseno škatlo, najprej površino dobro zbrusiš, da je gladka. Nato jo dobro popihaš, da odstraniš ves odvečni prah, ki ti je ostal od brušenja. Sledi lepljenje. Lepilo za decoupage (npr. multi medium) s širokim čopičem ali čopičem s peno naneseš na leseno površino in nanj položiš tanek decoupage papir. In nato čez naneseš še eno plast lepila, da se papir lepo prime, poleg tega pa ga bo lepilo tudi lepo zaščitilo. Uporabiš lahko glos različico lepila, če želiš dobiti sijaj, ali mat različico, če želiš imeti naravni videz papirja.

  Nasvet #1: Po želji lahko potem škatlico še dodatno okrasiš z rožicami in drugimi dodatki, ki jih lahko kupiš ali pa izdelaš kar sama :)

  Nasvet #2: Decoupage tehniko lahko izjavaš na različnih površinah, od papirja, lepenke, lesa, kovine, plastike do plute in še kakšen material bi se našel.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Trimcraft
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Decoupage papir - roza s črtami (Spring Drop, Textured)