Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Kosmiči iz folije (Gilding flakes) - srebrni

Kosmiči iz folije (Gilding flakes) - srebrni

Nežni in puhasti kosmiči, s pomočjo katerih boš lahko svojim voščilnicam dala čudovit kovinski sijaj in jim tako dodala globino.

Šifra: NGF851

Na zalogi

8,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Ko želiš svoj ročno izdelan izdelek popeljati na višjo raven, potem s sijajem ne moreš faliti. Zelo enostavno ga narediš s temi kosmiči iz folije, ki dajo tak čudovit srebrni kovinski sijaj na voščilnici. In kar je najboljše, uporabiš jih lahko skozi celo leto, čeprav se jih mogoče najbolj uporablja ravno na božično-novoletnih voščilnicah. Njihova uporaba pa je nadvse enostavna.

  Navodila za uporabo:

  Način #1:

  Najenostavnejše jih je uporabiti skupaj z Nuovo lepilom, ki je namenjeno prav za lepljenje kosmičev. Lepilo namažeš na tisti del, kjer ga želiš uporabiti (najprej bo mlečno bele barve, tako da moraš počakati, da se posuši in postane prozoren in lepljiv. Sedaj pa nanj samo naneseš kosmiče za pozlato, jih dobro "vtreš" v lepilo in s prstom potem nežno odstraniš odvečne kosmiče. In tadam... Kosmiči iz folije so pritrjeni in bodo ostali na svojem mestu :) Ta način lahko uporabiš tako, da lepilo naneseš direktno na papir, ali pa ga najprej naneseš na štampiljke in odtisneš :)

  Nasvet #1: V tem primeru, moraš štampiljko čim prej umiti, da bo še vedno uporabna.

  Nasvet #2: Da se lepilo hitreje posuši, si lahko pomagaš tudi tako, da ga malce "popihaš" s kartončkom :)

   

  Način #2:

  Nuovo Gilding flakes oz kosmiče iz folije lahko uporabiš tudi skupaj z močnim obojestranskim lepilnim trakom (priporočam scor tape). Lahko ga naneseš direktno na papir, kjer ga želiš imeti in si tako izdelaš npr. črtasto ozadnje, ali pa iz njega najprej izrežeš izrezek. V obeh primerih potem odstraniš zaščitno folijo in na lepilo naneseš kosmiče iz folije, ki jih dobro pritisneš kar s prsti in odvečne odstraniš (podrgneš) stran. Tadam in že imaš kovinski sijaj na svojih voščilnicah ali kakšnem drugem izdelku.

   

  Način #3:

  Če želiš kosmiče iz folije uporabiti skupaj s štampiljkami, lahko narediš kot sem opisala v načinu #1, ali pa še boljše uporabiš versa mark embosing blazinico in sticky embosing prah. Kako? Enostavno. Štampiljko najprej namažeš z versa mark embosing blazinico in jo odtisneš. Posuješ s sticky embosing prahom (odvečnega pospraviš nazaj v posodico) in segrevaš samo toliko časa, da postane prozoren. Nato posuješ s kosmiči iz folije, jih dobro utrdiš s prstom in odstraniš odvečne s prstom ali še bolje čopičem.

   

  Nasvet #3: Ker so kosmiči malce samosvoji, se lahko hitro zgodi, da ti pobegnejo po tvoji ustvarjalni mizi. Zato je najboljše, da ko delaš z njimi, delaš v kakšni plastični škatlici, ker ima veliko statične elektrike in se bodo zato kosmiči "prijeli" plastike in ne bodo pobegnili na izlet po tvoji sobi :)

   

  Nasvet #4: Uporabiš lahko tudi več barv na enkrat in tako dobiš lep prelivajoč efekt :)

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Tonic studios
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Kosmiči iz folije (Gilding flakes) - srebrni