Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Te določeno vprašanje muči kot kamenček v čevlju? Morda dva, trije? Preberi pogosta vprašanja, ki jih prejmemo od strank in naše odgovore nanje.


Če danes naročim, kdaj prejmem paket?

Ekipa Mavelu.com vestno in z ljubeznijo pripravi vsako naročilo posebej. Vedno se trudimo, da če je bilo naročilo oddano do 12.00 ure gre paket še isti dan na pošto in ti ga kurir prinese že naslednji delovni dan.

Kako plačam paket?

Čisto preprosto! Dostavljalec ti bo prinesel paket na dom, plačaš pa kar njemu. Če si se odločila za dostavno službo DPD, te bodo pred dostavo še poklicali in če te takrat slučajno ne bo doma, se bosta lahko dogovorila za spremembo naslova ali pa ti bo paketek dostavil naslednji dan. Če pa si izbrala dostavno službo Pošta Slovenije in te takrat ni doma, pusti poštar v poštnem predalu obvestilo, s katerim ga potem prevzameš na pošti. Tam tudi poravnaš položico. Če pa si se odločila za plačilo po predračunu, pa nam znesek naročila prosim nakaži na naš transakcijski račun. Vse podatke za nakazilo dobiš v potrditvenem mailu ob oddaji naročila.

Kolikšni so stroški pošiljanja?

Ob nakupu nad 69 € ti stroške pakiranja in pošiljanja plačamo mi (zate to pomeni, da je pošiljanje BREZPLAČNO). Ob nakupu pod 30 € strošek pakiranja in pošiljanja znaša 2,59 (DPD - plačilo po predračunu), 2,59 (DPD - plačilo po povzetju) oz. 3,49 € (Pošta Slovenije), ne glede na težo ali velikost paketa. Če skupna vrednost nakupa znaša med 30 € in 69 € pa znašajo stroški pakiranja in pošiljanja le 1,59 (DPD - plačilo po predračunu), 1,99 (DPD - plačilo po povzetju) oz. 2,49 € (Pošta Slovenije) €. Če se kupuje z odkupnino, pošta zaračuna še svojo provizijo, pri DPD-ju pa tega stroška ni.

Ko sem vtipkala kodo za popust, se je poštnina zvišala. Zakaj?

Pri nakupu nad 69 € je poštnina brezplačna. Po vpisu kode za popust pa lahko cena izdelkov pade pod to mejo in se avtomatsko obračuna poštnina. Zato previdno, včasih se splača kupiti še kakšno malenkost in bo cena pošiljanja tako ostala nespremenjena.

Kako kupim izdelke?

Preprosto dodaš izdelke v košarico, se odpraviš na blagajno, vpišeš svoje podatke in ustvarjalni material je že na poti k tebi. Če ti tako naročanje povzroča težave nas lahko vedno pokličeš na 01 320 28 08 ali pišeš na marina@mavelu.com in z veseljem ti bomo pomagali opraviti tvoj prvi spletni nakup, ali pa drugi in tretji=) Lahko pa jih naročiš tudi tako, da nam posreduješ podatke kaj želiš naročiti na marina@mavelu.com.

Kljub opisom pri vsakem izdelku se še vedno ne morem odločiti. Mi lahko pomagate?

Seveda! Piši na marina@mavelu.com in napiši kakšne težave imaš in naša Marina ti bo v najkrajšem možnem času posredovala odgovor in tako bosta skupaj prišle do rešitve=)

Iščem točno določen izdelek, ki pa ga ni v vaši ponudbi. Ga je možno dobiti?

Seveda, Marina vsakodnevno išče nove izdelke, ki bi ti jih želeli ponuditi. Če imaš kakšno posebno željo jo brez zadržkov sporoči na marina@mavelu.com in maksimalno se bomo potrudili, da ti jo uresničimo=)

Potrebujem večjo količino določenega izdelka, vendar ga v tej količini nimate na zalogi. Kako mi lahko pomagate?

Če se to zgodi, potem prosim piši na marina@mavelu.com, da se dogovorita o količini in času dostave. Vedno se ti poskušamo prilagoditi po naših najboljših močeh.