Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Polnilo za tresočke (mešano) - Nevestina oblekica

Polnilo za tresočke (mešano) - Nevestina oblekica

Polnilo za tresočke je pakirano v ZIP vrečko, tako da jo lahko uporabi zapreš. Količina je 1,5 jedilne žlice.

Šifra: MASK-017

Na zalogi

2,47 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Tresočke oz- "shaker" voščilnice so v svetu papirčkanja vsak dan bom popularne. V notranjost tresočk lahko "skriješ" praktično karkoli, ampak še vedno so najpogostejše polnilo ravno sequinsi. Zakaj? Ker se zelo lepo obnesejo pri tresenju same tresočke :) Ta mešani čudovit komplet vsebuje tako sequinse kot tudi druge drobne dodatke, s katerimi je sama tresočka še veliko bolj zanimiva :)

  Navodila za izdelavo tresočk

  Najprej si izrežeš npr. kvadrat na sredini papirja, ki ga boš kasneje prilepila na osnovo za voščinico. Nato na to odprtino (na notranjo stran) prilepiš folijo. Na isti strani nato še oblepiš kvadrat s 3D samolepilno peno (priporočam uporabo traku). V sredino dodaš nekaj polnila za tresočke in čez zalepiš papir, ki je vsaj malo večji od same odprtine, vendar še vedno manjši od osnovega papirja.

  Za bolj natančni opis in različne možnosti izdelave tresočk pa si oglej tudi brezplačno e-delavnico :) Klikni tule za ogled.

  Nasvet #1

  Sequinse lahko med seboj kombiniraš, ali pa uporabiš samo eno barvo. Dodaš pa lahko tudi drobne perlice in kroglice in celo bleščice v različnih oblikah.

  Nasvet #2

  Polnilo za tresočko imaš lahko shranjeno kar v ZIP vrečki v kateri pridejo pakirane in si lahko brez skrbi, da se ti bo raztreslo. Lahko pa ga shraniš tudi v škatlico z razdelki in imaš tako shranjenih več polnil na enem mestu. Preprosto, pregledno in še malo prostora zavzame.

  Opozorilo: Barva na sliki lahko rahlo odstopa od barve v realnosti.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku
  1. ocena Mnenje napisal-a Klavdija

   Pri izdelavi albuma sem iskala nekaj za izdelavo nevestine obleke in mi je v oči padlo polnilo v idealni barvi z imenom nevestina oblekica. Uporabljeno ne bo za tresočko ampak za čisto nekaj drugega. (Objavljeno 22. 12. 2017)

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Polnilo za tresočke (mešano) - Nevestina oblekica