Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Prozorne štampiljke - Dojenčkova oblekica

Prozorne štampiljke - Dojenčkova oblekica

Komplet fotopolimernih (prozornih) štampiljk, velikost bodija je 6,5 x 5,5 cm.

Šifra: MAST-015

Na zalogi

14,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  V kompletu dobiš čudovite in izjemno kvalitetne otroške štampiljke, ki jih lahko uporabiš na voščilnicah ob rojstvu. In čeprav so oblikovane za voščilnice ob rojstvu otroka, lahko štampiljke z malo domišljije uporabiš tudi za rojstnodnevne voščilnice.

  Sam komplet je sestavljen tako, da ne potrebuješ drugih štampiljk ali šablonic, da dobiš čudovite voščilnice. Poleg tega, pa je oblikovan tudi tako, da lahko voščilnice izdelaš hitro. Tako da če boš kdaj potrebovala otroško voščilnico na hitro, je ta set prava izbira. Sama voščilnica pa bo kljub temu, da bo narejena hitro izgledala zelo lepo.

  Set vsebuje veliko štampiljk, s pomočjo katerih lahko izdelaš čudovit barvit bodi, ali pisane otroške copatke. Sam napis se tudi zelo lepo prilega v notranjost slinčka. Okrogli napis, pa je oblikovan tako, da ga lahko uporabiš kot osrednji motiv na otroški voščilnici.

  Štampiljko najprej prilepi na akrilno ploščico, namaži z najljubšo barvno blazinico in odtisni. Po uporabi štampiljko vedno očisti s pomočjo otroških (baby) robčkov ali pa s pomočjo čistila za prozorne (akrilne) štampiljke in jo vrni nazaj na folijo. Napise lahko uporabiš samostojno ali pa jih pokombiniraš med seboj.

  Po želji pa lahko štampiljke kombiniraš tudi z ostalimi otroškimi in rojstnodnevnimi seti, saj so oblikovane tako, da se med seboj lepo ujemajo.

  Preveri tudi spodnji kratki video, kjer so predstavljene štampiljke iz seta + bonus video vodič do izdelave voščilnice.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Prozorne štampiljke - Dojenčkova oblekica