Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Prozorne štampiljke - Podaj ljubezen

Prozorne štampiljke - Podaj ljubezen

Komplet fotopolimernih (prozornih) štampiljk, velikost rok je 3,2 x 7 cm.

Šifra: MAST-051

Na zalogi

6,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  V kompletu dobiš čudovite in izjemno kvalitetne štampiljke s slovenskimi napisi in sličicami, ki jih lahko uporabiš na voščilnicah ob različnih priložnostih skozi celo leto.

  Čeprav se napise ponavadi kombnira z izrezki ali drugimi štampiljkami, pa jih lahko vseeno uporabiš samostojno na zelo minimalistični voščilnici, ki je primerna za hitro izdelavo voščilnice, ko jo potrebuješ v zadnjem trenutku. Štampiljke so ravno prav velike, da jih lahko uporabiš tudi pri bolj bogatih voščilnicah.

  V setu se nahajajo štampiljke z ljubezenskimi motivi, ki jih lahko uporabiš na praktično katerihkoli voščilnicah skozi celo leto. Oblikovane so tako, da jih lahko uporabiš tudi kot osrednji element na voščilnici. V setu dobiš tako sličice, kot tudi napise, ki jih lahko med seboj tudi kombiniraš.

  Štampiljko najprej prilepi na akrilno ploščico, namaži z najljubšo barvno blazinico in odtisni. Po uporabi štampiljko vedno očisti s pomočjo otroških (baby) robčkov ali pa s pomočjo čistila za prozorne (akrilne) štampiljke in jo vrni nazaj na folijo.

  Po želji pa lahko štampiljke kombiniraš tudi z ostalimi seti, saj so oblikovane tako, da se med seboj lepo ujemajo. In čeprav so v prvi vrsti poročne oz. za zaljubljene, jih lahko vseeno uporabljaš tudi za različne druge priložnosti.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Prozorne štampiljke - Podaj ljubezen