Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Prozorne štampiljke - Podaj naprej

Prozorne štampiljke - Podaj naprej

Komplet prozornih fotopolimernih štampiljk, s pomočjo katerih bodo tvoje voščilnice kar na enkrat postale bolj cenjenje in bodo razveselile še več ljudi.

Set je velik 10 x 15 cm in vsebuje 9 prozornih štampiljk iz vrhunske fotopolimerne smole, dolžine cca. 8 cm.

Šifra: 7D-258

Na zalogi

15,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  V tem posebnem času v katerem smo se znašli, se vsak dan bolj zavedamo koliko prijaznost, toplina in drobna pozornost pomenijo. Upam, da se zavedaš, da imaš kot ustvarjalka ogromno moč, saj lahko vse to deliš naprej z eno samo voščilnico, ki si jo izdelala sama, iz srca.

  Ker mogoče je res iz mode pošiljati voščilnice po pošti, ampak zamisli si sedaj, kaj ponavadi dobiš v poštnem nabiralniku? Če ugibam, bi rekla, da reklame in položnice.

  Zdaj pa si predstavljaj, da te enkrat za spremembo poleg reklam in položnic v poštnem nabiralniku pričaka tudi čisto pravo pravcato pismo, v njem pa čudovita voščilnica, za katero si je nekdo vzel čas in jo izdelala.

  Pa mi povej… Iskreno in po pravici…

  Bi ti bilo to všeč? Bi ti bilo všeč, da bi te nekdo tako lepo presenetil?

  Jaz vem, da bi meni bilo zelo in če je bi bilo všeč meni in tebi, potem bi bilo gotovo še komu drugemu. In veš kaj je najboljše? Da imaš vso moč v svojih rokah in lahko že danes izdelaš čudovito voščilnico za svojo prijateljico in jo z njo presenetiš v poštnem nabiralniku. Sigurna sem, da se je bo zelo razveselila.

  In še nekaj…

  Te štampiljke so oblikovane tako, da lahko sedaj tvojo voščilnico prijateljica pošlje naprej in z njo polepša dan še komu drugemu.

  Se sprašuješ kako deluje vse skupaj?

  Na tisto stran, kjer napišeš posvetilo lahko v spodnji del odtisneš štampiljko z napisom, ki ti je tisti trenutek najbolj všeč in z njim prijateljici tako poveš, da ne boš zamerila, če voščilnico pošlje naprej še komu… Oz. še več… S tem ji boš pokazala, da ti je celo všeč, če tvoja voščilnica naredi kar nekaj kilometrov po Sloveniji (ali celo v tujini).

  Sigurna sem, da bo take geste vesel vsak, še posebej tisti, ki niso tako ročno nadarjeni kot ti.

  In tako skupaj začnemo čarobni krog prijaznosti, ki bi mu lahko rekli tudi podaj naprej.

  In kako v bistvu sploh pripraviš voščilnico za tako lepo misijo?

  1. Izdelaš voščilnico ali kartico, pri tem pa moraš nujno zelo uživati in zaplavati v svoj svet domišljije.
  2. Na strani, kjer boš napisala posvetilo lahko z repozicijskim lepilnim trakom ali pa washi trakom prilepiš listek, na katerega si napisala posvetilo in pa odtiskom ene izmed štampiljk iz seta.
  3. Odpošlješ voščilnico prijateljici ali prijatelju.
  4. Lahko pa greš še korak naprej in pod svoj listek s posvetilom prilepiš še en prazen listek z odtiskom ene od štampiljk iz seta Podaj naprej, katerega lahko prijateljica potem uporabi naprej.


  In ja…

  To je vsa umetnost. Čisto preprosto aneda?

  NAVODILA ZA UPORABO ŠTAMPILJK:

  Prozorno štampiljko najprej previdno odlepi iz folije in jo prilepi na akrilno ploščico. Dobro jo namaži z barvno blazinico in odtisni na željeno mesto (npr. na papirju). Ko jo nehaš uporabljati jo dobro očisti s pomočjo posebne gobice Stamp Shammy ali pa v blagi milnici in vodi. Po uporabi jo postavi nazaj na svoje mesto na foliji in jo zaščiti z vrhnjo folijo. Shranjuj jih v prostoru, kjer ni direktne sončne svetlobe in kjer je približno konstantna temperatura (da ni preveč vroče ali mraz).

   

  Nasvet #1

  Se ti je že kdaj zgodilo, da odtisek ni čisto jasen kot bi moral biti? Kljub temu, da si štampiljko zelo dobro namazala z barvno blazinico? Obstajata dve rešitvi:

   

  1. Prozorno štampiljko dobro namaži s črno Archival barvno blazinico in pusti nekaj ur, da se dobro posuši. Nato pa štampiljko dobro očisti v blagi milnico in pod tekočo vodo ali pa s pomočjo gobice Stamp Shammy. Predno pa jo začneš ponovno uporabljati, pa jo še nekajkrat odtisni na ostanek papirja, da sigurno odstraniš vso črno barvo iz nje. Včasih se namreč lahko zgodi, da štampiljko ne umijemo dovolj dobro :)

  2. Uporabljaš čistilo za štampiljke? Potem ga čim prej nehaj uporabljati na štampiljkah! Zakaj? Štampiljke nikoli več (kljub čistilu) ne bodo več kot nove! Poleg tega pa ti čistilo naredi na štampiljkah posebni zaščitni film, ki pa nekaterim barvnim blazinicam onemogoča, da se dobro oprimejo štampiljke in zato so odtiski slabši, kot bi bili sicer.

   

  Nasvet #2

  Se ti je že kdaj zgodilo, da si odtisnila štampiljko potem pa ugotovila, da ni na pravem mestu oz. da se je za mm premaknila? Joooj nekaj najbolj groznega ane? Še posebno, če je to zadnja stvar na voščilnici. Tudi za tale izziv obstaja rešitev. Uporabi akrilno ploščico na penci, ki ti omogoča, da lahko štampiljko še malce pomigaš sem in tja, predno jo odtisneš. In ker je ploščica že takoj postavljena na stabilno podlago (penaste nogice), jo boš čisto enostavno odtisnila na mesto, ki si si ga izbrala. In lahko si brez skrbi, da se bo odtisek spackal, ob pritisku na podlago.

  Obstaja pa še ena veliko boljša rešitev kot je akrilna ploščica na penci. In to je pripomoček MISTI, ki je izumljen ravno z namenom, da je lažje odtiskovati štampiljke :)

   

  Nasvet #3

  Prozorne štampiljke imajo naravno lepljivost in ta se nikoli ne obrabi. Eeeeem ne glih! Se ti je že zgodilo, da se ti štampiljka nikakor ni hotela prilepiti na akrilno ploščico? To pa zato, ker se je na njej nabral prah iz ozračja, ali pa papirnata vlakna, ki so uničila naravno lepljivost štampiljke. Pa kar brez skrbi. To se hitro reši. Štampiljko operi pod tekočo vodo in pusti na zraku, da se lepo posuši. Wuala lepljivost je nazaj in greš lahko naprej veselo na delo :)

   

  Nasvet #4

  Da ti bodo štampiljke dolgo dolgo služile jih shranjuj stran od direktne sončne svetlobe in v prostoru, kjer je približno konstantna temperatura oz, da ni prevroče ali premrzlo :)

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Prozorne štampiljke - Podaj naprej