Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Rezalna šablona - orka in narval (Arctic Whale & Narwhal)

Rezalna šablona - orka in narval (Arctic Whale & Narwhal)

Rezalna šablonica, ki ti bo prav prišla pri izdelavi zimskih ali otroških voščilnic. Velikost kita je 6,9 x 6,6 cm, narvala pa 7,6 x 4,6 cm.

Šifra: CC706

Na zalogi

Samo še 1 na zalogi

18,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Meni osebno ene izmed najboljših rezalnih šablonic, kar se jih dobi na tržišču. Takoj ti razložim zakaj...

  Zato, ker so tako simpatične in luškane, ampak to ni glavni razlog, da imajo posebno mesto v mojem srčku.

  Razlog je v tem, da so sestavljene iz raznih delčkov, ki jih med seboj lahko sestaviš v celoto.

  Res je, da znajo biti ti delčki sitni in nerodni, kadar se ti mudi in moraš narediti voščilnico na hitro.

  AMPAK...

  Poglejva na stvar iz druge perspektive... Ker je šablonica sestavljena iz delčkov, jih lahko sestaviš tako kot imaš prikazano na sliki, ali pa (ta del je meni najljubši) jih uporabiš ločeno oz. vzameš samo določene delčke, ki ti pridejo prav pri tvoji trenutni mojstrovini. Plus odlično se znajdejo tudi v kombinaciji z drugimi rezalnimi šablonicami.

  Tako imaš eno šablonico a veliko načinov uporabe njenih izrezkov.


  UPORABA:

  Za uporabo teh rezalnih šablonic (ki so tanke) potrebuješ še rezalno napravo in pa papir iz katerega želiš izrezati motiv, ki ga šablonica predstavlja. Lahko uporabiš bel papir, ki ga nato senčiš z različnimi barvnimi blazinicami. Papir postaviš na rezila šablonice, narediš rezalni sendvič po navodilih proizvajalca rezalne naprave in ga spustiš skoznjo, da dobiš ven izrezke.

  Nato te delčke oz izrezke, recimo senčiš (če si uporabila bel papir) in jih zlepiš skupaj, kot kaže motiv na sami šablonici (pri teh šablonicah je dobro, da "ovojni" papir, ki kaže sliko motiva šablonice ohraniš, da boš imela mušter za sestavljanje izrezkov).


  Zelo prav pri rezanju ti zna priti tudi kovinska plošča, še posebno, če so tvoje rezalne plošče že bolj boge in je pritisk zaradi tega na šablonice veliko manjši, kot bi bil če bi bile nove.

  NASVET #1:

  Namesto belega papirja, lahko porabiš tudi ostanek barvnega ali potiskanega papirja in narediš izrezke kar iz njih. In tako ubiješ dve muhi na en mah. Izrezkov ti ni potrebno barvati + vsaj malo pospraviš ustvarjalni nered (ker bodiva pošteni, tile ostanki papirja znajo kar nekaj časa čakati na kupču, predno jih boš za kaj uporabila).


  NASVET #2:

  Kadar bi rada kaj ustvarjala, pa ne veš točno kaj, si lahko v naprej sestaviš izrezke, da boš imela zalogo CC figuric za čase, ko se boš s časom bolj na tesnem +  sigurna sem, da te bo potem potegnilo v ustvarjanje tudi drugih izdelkov, za katere prej niti slutila nisi, da jih boš ta dan izdelala.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec The Scraping cottage
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Rezalna šablona - orka in narval (Arctic Whale & Narwhal)