Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Rezalne šablonice - Skupne rožice

Rezalne šablonice - Skupne rožice

Ker je izrezovanje z rezalnimi šablonicami veliko enostavnejše, ti bo komplet teh rezalnih šablonic prišel zelo prav v kombinaciji s čudovitimi štampiljkami Bodi v rožicah in Cvetlični raj. V kompletu dobiš 8 rezalnih šablonic, ki se popolnoma ujemajo s štampiljkami enakih oblik iz seta Cvetlični raj in Bodi v rožicah.

Šifra: 7DR-0038

Na zalogi

12,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Se ti je že kdaj zgodilo, da si imela doma res čudovite štampiljke, ki si jih z veseljem uporabljala, a si kmalu ugotovila, koliko različnih izdelkov bi šele lahko pripravila, če bi jih obrezala? A zanje rezalnih šablonic nisi imela in si jih morala obrezovati na roko?

  Ne samo, da je tako rezanje zamudno, tudi tako natančno ni, kot bi bilo z rezalnimi šablonicami. In še eno prednost imajo rezalne šablonice. Izrezki imajo ob robovih nežnejši (zaobljen) rob, zato tudi izgledajo veliko prijetnejše in zaključeno, kar pa da sami voščilnici tisto globino, ki jo je včasih težje doseči.

  Zato, sem ti za set štampiljk Bodi v rožicah in Cvetlični raj pripravila tudi rezalne šablonice, s katerimi boš svoje štampiljke še obogatila in jih boš lahko uporabila na več različnih načinov. Poleg tega, pa boš lahko v kombinacijami s štampiljkami izdelala hitre in enostavne voščilnice za različne priložnosti, od rojstva in rojstnih dni, voščilnice za lepši dan in z malce domišljije in zimskih dodatkov, bodo izredno lepo izpadle tudi na božičnih voščilnicah.

  Šablonice iz tega seta izrežejo ven štampiljke, ki jih vidiš na sliki. To so štampiljke, ki so enakih oblik tako na setu Bodi v rožicah, kot tudi na setu Cvetlični raj.

  Naj razložim...

  Ker sta seta štampiljk Bodi v rožicah in Cvetlični raj oblikovana tako, da se med seboj lepo dopolnjujeta, imata nekatere rožice istih oblik in posledično lahko uporabimo iste rezalne šablonice. Ker nisem želela, da se ti šablonice podvajajo, sem ti zato pripravila različne kompete šablonic. Enega (Cvetlični raj in Bodi v rožicah), ki izreže rožice samo unikatne rožice posameznega seta in drugega (Skupne rožice), ki ga lahko uporabiš na obeh setih štampiljk.


  NAVODILA ZA UPORABO:

  Za uporabo rezalnih šablonic potrebuješ rezalno napravo (moja najljubša je trenutno Big Shot). Šablonice lahko v kombinaciji s štampiljkami uporabljaš na dva različna načina.

  Način #1:

  Štampiljko naprej odtisneš na papir, potem pa jo z rezalno šablonico "obkrožiš". Se pravi, da se odprtina v sredini šablonice lepo ujema z odtiskom. Šablonico nekako fiksiraj (v tem primeru lahko uporabiš washi tape ali pa magnetno rezalno ploščo), naredi "rezalni sendvič" po navodilih proizvajalca rezalne naprave in spusti skozi rezalno napravo. In z dobljenim izrezkom lahko že takoj obogatiš svojo voščilnico.

   

  Način #2

  Drugi način, pa je malce neobičajen, a isto, če ne še bolj koristen. V tem primeru, pa najprej iz papirja izrežeš izrezek in potem nanj pravilno odtisneš štampiljko, tako da je lepo poravnana in da okoli odtiska ostane 1 mm bel rob. Ta varianta je še posebej uporabna, če imaš doma odtiskovalno napravo MISTI, s katero lahko zelo natančno odtisneš svoje štampiljke.


  Takolele... Razložila sem ti oba načina za uporabo, sedaj pa mi dovoli, da ti postrežem še z dvema nadvse uporabnima nasvetoma, da bo uporaba štampiljk in šablonic še enostavnejša.

   

  Nasvet #1

  Malce prej sem ti omenila napravo za odtiskovanje MISTI s katero bo tvoje odtiskovanje štampiljk res enostavno. In da bo v kombinaciji s šablonicami res tako, ti svetujem, da si iz lista papirja narediš pravokotnik (ali pa kvadrat, važno da so robovi ravni in pod pravim kotom) in v sredini izrežeš izrezek s pomočjo rezalne šablonice. Tako pripravljen pravokotnik, ti bo služil kot šablona, da se ti izrezek ne bo premikal po MISTI-ju in bo odtiskovanje resnično natančno.

  Tako pripravljeno šablono pa le shrani, saj jo lahko uporabiš še naslednjič in še velikokrat potem.

   

  Nasvet #2

  In ko sva že pri shranjevanju. Jaz ujemajoče šablonice in štampiljke, ali kot sem jih poimenovala jaz popolno ekipo, shranjujem skupaj, da so šablonice vedno pri roki, ko uporabljam štampiljke. Ker včasih misliš, da jih ne boš rabil, a na koncu ugotoviš, da bi jih pa vseeno lahko. In ker prideta skupaj v kompletu, imaš oba pripomočka vedno pri roki.

  A pri shranjevanu bodi vseeno pozorna, da so šablonice nekako ločene od štampiljk, saj so rezila ostra in lahko štampiljke poškodujejo. Tukaj pa si lahko pomagaš kar z mini kuverticami, v katere pospraviš rezalne šablonice, kuvertico pa pospraviš v vrečko skupaj s štampiljkami.


  Opozorilo!

  Rezalne šablonice imajo oster rob, zato je potrebno z njimi delati previdno, če želimo, da naše blazinice na prstih ostanejo cele :)

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Rezalne šablonice - Skupne rožice