Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Prozorne štampiljke - Življenje

Prozorne štampiljke - Življenje

Nič ni lepšega kot videti slovenski napis na voščilnici kajne? In z njimi bodo tvoje voščilnice še popolnejše :)

Šifra: 7D-304

Na zalogi

4,47 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Prozorne štampiljke Mavelu so veliko več kot samo štampiljke! So štampiljke z namenom. Kaj ni nekaj najlepšega, ko nekomu polepšaš dan z ročno izdelanim izdelkom in napisi na njih so ponavadi tisti, ki izdelku dodajo globji pomen in namen.

  Zato so štampiljke Mavelu izdelane s posebno ljubeznijo in mislijo nate, ki štampiljke uporabljaš in vse okoli tebe, ki jih bo tvoj izdelek razveselil. Ker si želimo razveseliti več kot samo eno osebno na enkrat.

  Velikost štampiljke je 4,9 x 4,7 cm.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Prozorno štampiljko najprej previdno odlepi iz folije in jo prilepi na akrilno ploščico. Dobro jo namaži z barvno blazinico in odtisni na željeno mesto (npr. na papirju). Ko jo nehaš uporabljati jo dobro očisti s pomočjo posebne gobice Stamp Shammy ali pa v blagi milnici in vodi. Po uporabi jo postavi nazaj na svoje mesto na foliji in jo zaščiti z vrhnjo folijo. Shranjuj jih v prostoru, kjer ni direktne sončne svetlobe in kjer je približno konstantna temperatura (da ni preveč vroče ali mraz).

   

  Nasvet #1

  Se ti je že kdaj zgodilo, da odtisek ni čisto jasen kot bi moral biti? Kljub temu, da si štampiljko zelo dobro namazala z barvno blazinico? Obstajata dve rešitvi:

   

  1. Prozorno štampiljko dobro namaži s črno Archival barvno blazinico in pusti nekaj ur, da se dobro posuši. Nato pa štampiljko dobro očisti v blagi milnico in pod tekočo vodo ali pa s pomočjo gobice Stamp Shammy. Predno pa jo začneš ponovno uporabljati, pa jo še nekajkrat odtisni na ostanek papirja, da sigurno odstraniš vso črno barvo iz nje. Včasih se namreč lahko zgodi, da štampiljko ne umijemo dovolj dobro :)

  2. Uporabljaš čistilo za štampiljke? Potem ga čim prej nehaj uporabljati na štampiljkah! Zakaj? Štampiljke nikoli več (kljub čistilu) ne bodo več kot nove! Poleg tega pa ti čistilo naredi na štampiljkah posebni zaščitni film, ki pa nekaterim barvnim blazinicam onemogoča, da se dobro oprimejo štampiljke in zato so odtiski slabši, kot bi bili sicer.

   

  Nasvet #2

  Se ti je že kdaj zgodilo, da si odtisnila štampiljko potem pa ugotovila, da ni na pravem mestu oz. da se je za mm premaknila? Joooj nekaj najbolj groznega ane? Še posebno, če je to zadnja stvar na voščilnici. Tudi za tale izziv obstaja rešitev. Uporabi akrilno ploščico na penci, ki ti omogoča, da lahko štampiljko še malce pomigaš sem in tja, predno jo odtisneš. In ker je ploščica že takoj postavljena na stabilno podlago (penaste nogice), jo boš čisto enostavno odtisnila na mesto, ki si si ga izbrala. In lahko si brez skrbi, da se bo odtisek spackal, ob pritisku na podlago.

  Obstaja pa še ena veliko boljša rešitev kot je akrilna ploščica na penci. In to je pripomoček MISTI, ki je izumljen ravno z namenom, da je lažje odtiskovati štampiljke :)

   

  Nasvet #3

  Prozorne štampiljke imajo naravno lepljivost in ta se nikoli ne obrabi. Eeeeem ne glih! Se ti je že zgodilo, da se ti štampiljka nikakor ni hotela prilepiti na akrilno ploščico? To pa zato, ker se je na njej nabral prah iz ozračja, ali pa papirnata vlakna, ki so uničila naravno lepljivost štampiljke. Pa kar brez skrbi. To se hitro reši. Štampiljko operi pod tekočo vodo in pusti na zraku, da se lepo posuši. Wuala lepljivost je nazaj in greš lahko naprej veselo na delo :)

   

  Nasvet #4

  Da ti bodo štampiljke dolgo dolgo služile jih shranjuj stran od direktne sončne svetlobe in v prostoru, kjer je približno konstantna temperatura oz, da ni prevroče ali premrzlo :)

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Prozorne štampiljke - Življenje