Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

"Suha" distress blazinica (custom blend)

"Suha" distress blazinica (custom blend)

"Suha" distress blazinica, na katero lahko s pomočjo distress polnil naneseš čisto svoje barve in si tako izdelaš unikatno distress blazinico.

Šifra: TDA46981

Na zalogi

Samo še 1 na zalogi

4,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Bi imela svojo distress blazinico v poljubni barvi. Ali pa mogoče v prelivajočih barvah? Potem potrebuješ tole čudovito "suho" distress blazinico, ki je čisto enake oblike kot ostale distress blazinice. Razlika je le v tem, da ni prepojena z nobeno barvo in si lahko sama izdelaš barvno blazinico v barvah, ki jih želiš.

  Navodila za uporabo:

  Na blazinico nanesi distress polnilo v željeni barvi in samo barvo lepo razporedi po blazinici, da se lepo prepoji. Počakaj nekaj minut, da se blazinica red dobro prepoji in bo lepo sočna. Potem pa jo lahko uporabljaš kot vse ostale distress blazinice, saj ima čisto enake lastnosti kot one.

  Nasvet #1: Uporabiš lahko tudi dve, tri ali več distress polnil in tako izdelaš prelivajočo distress blazinico. Vsako barvo posebej nanesi v približno ravni črti in počakaj, da se dobro vpijejo. Nato pa ko jo boš nanašala na štampiljko pazi, da ne boš prekrila barve med seboj (na blazinici in štampiljki).

  Nasvet #2: Sama nalepka na pokrovčku je narejena tako, da lahko nanjo preneseš barve, ki jih imaš na svoji unikatni distress blazinici. Enostavno z blazinico v eni ravni potezi potegni po pokrovčku, da se obarva.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Ranger
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku "Suha" distress blazinica (custom blend)