Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

WRMK plošča za izdelavo vetrnic

WRMK plošča za izdelavo vetrnic

S pomočjo WRMK izdelovalca vertnic si lahko narediš čudovite vetrnice, brez posebnega truda :)

Šifra: 71345

Na zalogi

26,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  S pomočjo WRMK izdelovalca veternic si lahko sedaj doma narediš čudovite vetrnice iz papirja ali prozorne folije. In tako imaš čudovito dekoracijo za otroški rojstni dan. Same vetrnice so izdelane čisto enostavno in hitro, tako, da ti ni potrebno skrbeti, da bi ti to vzelo preveč časa. Vertnico lahko izdelaš enojno, ali pa dvojno in jo tako narediš še bolj zanimivo.

  Odrežeš si papir pravilne velikosti, s pomočjo plošče izsekaš vse štiri kote. Nato pa vsak kot posebej postaviš na pravilno mesto na plošči (glede na velikost osnovnega papirja) in začneš z izrezovanje s pomočjo priloženega vodila in nožka. In to ponoviš na vseh štirih stranicah. Na tak način dobiš lepo zaobljene zareze in vetrnica pride veliko lepša, kot če zareze odrežeš naravnost. Čisto na koncu pa vetrnico samo še sestaviš skupaj in jo postaviš na posebne palčke, da se bo vetrnica lepo vrtela :) Otroci (in tudi starejši) bodo gotovo navdušeni :)

  Poglej si še video predstavitev proizvajalca. Sicer je v angleščini, ampak je tako lepo prikazano, da četudi ti ta jezik ni najbolj blizu boš gotovo razumela :)

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec We are memory keepers
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku WRMK plošča za izdelavo vetrnic