Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Zelo drobne kroglice - violične

Zelo drobne kroglice - violične

Zelo drobne perlice brez luknjice, violične barve, premera 0,6 - 0,8 mm.

Šifra: MRMJ-J001-D02

Na zalogi

1,25 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Te drobne kroglice so super dodatek pri voščilnicah, mini albumih scrapbooking straneh in pri izdelovanju nakita. Preprosto najprej željeno površino namaži z lepilom glossy accent ali po epoxy smoli (Lisa Pavelka ali Mod podge), nanj posuj perlice in pusti, da se posušijo. Tako doš dobila tisti super dodatni efekt=) Preprosto, čudovito in povsem nepredvidljivo=)

  Če jih boš uporabljala pri izdelavi nakita, pa ti svetujem, da v medaljonček ali osnovo za uhančke ali prstanke naneseš epoxy smolo (Lisa Pavelka ali Mod Podge), in posuješ, da dobiš željeni vzorček. Lahko uporabiš več različnih barv, ali pa jih celo potreseš v več različnih plasteh. Počakaš, da se posuši in nakit je gotov :)

  Lahko pa jih tudi nasuješ v mini stekleničko in si tako narediš obesek za verižico. Po želji lahko mini stekleničko napolniš čisto do vrha z različnimi barvami, ali pa uporabiš samo to barvo. Na zamašek iz plute dodaj še kaveljček, čezenj pretaki vrvico ali ketnico in že imaš čudovito ogrlico. Lahko pa z kroglicami zapolniš samo del mini stekleničke.

  Lahko pa z njihovo pomočjo dekoriraš tudi nohte in tako dobiš kaviar manikiro=) Preprosto jih posuj po svežem nanosu laka za nohte (malo debelejši nanos), počakaj da se posuši in nato nežno premaži še z zaščitnim lakom za nohte=)

  Ker so bleščice pakirane v lušno škatlico v obliki zvezdice, pa lahko na koncu uporabiš tudi njo :) Tako da nimaš čisto nič odpadnega materiala :)

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Mavelu
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Zelo drobne kroglice - violične